Hlubokomrazený kakaový (3%) muffin s čokoládou (11%), připraveno k podávání.
PŘÍPRAVA:
Nechte výrobek rozmrazit po dobu 30‐60 minut pøi pokojové
teplotì. Rozmrazený výrobek skladujte pøi pokojové teplotì a
spotøebujte do 3 dnù. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; kakaová hmota; stabilizátor (E422; Xanthan); kakaový prášek s nízkým obsahem ... více informací
Smažený donut politý tmavou polevou s čokoládovou příchutí. Zdobený posypem z mléčné čokolády.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Těsto (82%) [PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, pitná voda, cukr, řepkový olej, droždí, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ mouka, kypřící látky (E450, ... více informací
Jemné pečivo smažené, plněné ovocnou náplní, cukrová posypka. Zmrazeno.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 120min , poté podávejte.
Spotřebujte do 48hod. po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší.
Složení: Kynuté těsto 71%, pšeničná mouka, sušená syrovátka (z mléka), jablečné pyré, modifikovaný škrob, aroma kyseliny citrónové příchutě, vaječný bílkový pr ... více informací
Kobliha s ovocnou náplní s příchutí jahody 65g.
Návod na přípravu:
Koblihy vyjměte z mrazáku a nechte rozmrazit při pokojové teplotě cca 90min , poté podávejte.
Spotřebujte do 24hod po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Skladujte a uchovejte při teplotě -18°C a nebo nižší.
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, ovocná náplň s jahodami 20 %: (30% směs ovocných dření (jablečná, aronie, 1% jahoda), cukr, stabilizátor: modifikovaný kuk ... více informací