Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka (7%), droždí, slunečnicová semena (1,6%), otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou špaldovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka, slunečnicová semena, otruby (PŠENIČNÉ), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), jedlá sůl ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Sendvič panini s nářezy, předgrilovaný, předkrájený, zmrzlý, podává se horké.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování
Uchovávejte při -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použitelnosti od výroby 12 měsíc/měsíce
PŘÍPRAVA:
- rozmrazení 30min. při teplotě 22°C
- pečení 4-6min. při teplotě 200°C
- grilování 3-5min. při teplotě 220°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), antioxidant (kyselina L-askorbová).
Může obsa ... více informací
Sendvič panini s nářezy s bylinami, předgrilovaný, předkrájenéý zmrzlý, podává se horké.
Sendvič panini s nářezy, předgrilovaný, předkrájený, zmrzlý, podává se horké.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování
Uchovávejte při -18 °C
Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Doba použitelnosti od výroby 12 měsíc/měsíce
PŘÍPRAVA:
- rozmrazení 30min. při teplotě 22°C
- pečení 4-6min. při teplotě 200°C
- grilování 3-5min. při teplotě 220°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, byliny (0,42%) (rozmarýn, bazalka, oregano, tymián), lepek (PŠEN ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací