Pečivo vhodné pro přípravu hamburgerů s jemnou střídou, mašlované vejcem.
Skladujte v temnu, v původním obalu při teplotě od 0°C-25°C. Lze skladovat v chladničce. Určeno pro přímou spotřebu.
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 ‐ 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo
případným změnám vzhledu, a podávejte do 24 hodin po rozmrazení.
Produkt je vhodný i pro vegetariány a vegany.
Premiová burger máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Premiová hot-dog máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 1 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Základem vynikajícího hamburgeru je nejen maso, ale také samotná bulka. Jemně a nadýchaná bulka brioškového typu dodá vašemu burgeru ještě lepší chuť. Aby pro vás byla příprava pohodlnější, bulku jsme předkrojili více informací
Bulka kulatého tvaru s pružnou pevnou střídou a zlatavou měkkou kůrkou sypanou sezamovými semínky. Předem předkrojená, plně pečená. Před podáváním stačí pouze rozmrazit, ale může se též prohřát v peci.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Jemně nasládlá bulka s nadýchanou střídkou je vhodná pro přípravu burgerů jak pro masožrouty, ale také pro vegetariány a vegany. Na povrchu je bulka posypaná sezamem. Pro usnadnění práce jsme bulku předkrojili.
11,5cm
Složení: celozrnná mouka (53,0%) (PŠENICE; PŠENIČNÉ otruby; PŠENIČNÉ klíčky); voda; mouka (PŠENICE) (6,5%); cukr; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový);
d ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka (7%), droždí, slunečnicová semena (1,6%), otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací