Italská specialita, lehce pomoučené kulaté pečivo z pšeničné a žitné mouky s obsahem extra panenského olivového oleje, které se po rozmrazení může ihned servírovat. Je obohacený sušenými rajčaty a černými olivami. Větší póry a křupavá krusta rozvíjí jejich chuť. Průměr pečiva je cca 13 cm. Je vhodný nejen pro plnění sendvičů. Náš tip: nechte rozmrazit v uzavřeném igelitovém sáčku pro delší svěžest.
Složení: mouka (PŠENICE; ŽITO; sladový JEČMEN); voda; černé olivy; kvasnice; ajčata sušená na slunci; jódovaná sůl; sušený PŠENIČNÝ kvásek; PŠENIČNÝ LEPEK; sůl ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací
Mini pšenično (66%) žitné (2%) běžné pečivo,
Mini pšenično (48%) žitné (1,5%) běžné pečivo se zrníčky (6 %), semínky (2,5 %) a sladem (5,5 %),
Mini pšenično (44,5%) žitné (7,5%) běžné pečivo se slunečnicovými semínky (9%), hluboce zmrazeno, předpečený.
Složení: Mini pšenično žitné běžné pečivo
(mouka (PŠENICE; ŽITO; sladová PŠENICE); voda; jodidovaná sůl (sůl; jodičnan draselný); droždí; dextróza; PŠENIČNÝ l ... více informací