Položka byla přidána do košíku
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Složení:
plnotučné MLÉKO, SMETANA (11 %), třtinový cukr,dextróza, kakaová hmota z Ekvádoru (5 %), kakao (5 %),VAJEČNÝ žloutek, cukr, MLÉČNÉ bílkoviny, kakaovém ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Alergeny: | 3,6,7,8, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Alergeny: | 3,6,7,8, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |