Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (11 %), třtinový cukr,dextróza, kakaová hmota z Ekvádoru (5 %), kakao (5 %),VAJEČNÝ žloutek, cukr, MLÉČNÉ bílkoviny, kakaovém ... více informací
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: pramenitá voda Sparea nesycená, citronová šťáva (28%), třtinový cukr, stabilizátory (karubin, pektiny), citronovákůra. více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda. Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Složení: mangové pyré (45 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátory (karubin, pektiny). Může obsahovat ořechy, vejce a mléko. Bez lepku. ... více informací
Vynikající smetanová zmrzlina s pistáciovou pastou a kousky křupavých pistácií.
Pistacchio je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z pistácií odrůdy Mawardi a Perfect Green pocházejících ze středního východu. Tento druh pistácií je oblíbený především díky své charakteristické kombinaci chutí pryskyřice a tabáku.
Složení: plnotučné MLÉKO, třtinový cukr, PISTÁCIOVÁ pasta (11%), SMETANA, kousky PISTÁCIÍ (5 %), VAJEČNÝžloutek (4%), dextróza, MLÉČNÉ bílkoviny, cukr,stabiliz ... více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda. Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (25 %), karamel (16 %), VAJEČNÝ žloutek, třtinový cukr, MLÉČNÉ bílkoviny, jedlá sůl (0,35 %), stabilizátor (karubin). Může ob ... více informací