Kuřecí cordon bleu je vyroben z kvalitních 100% prsních řízků, kterých je zabalena lahodná chuť sýru a šunky.
Chutná skvěle teplý i studený na cestách.
Smažený, 1ks/160g
Složení: Plněný kuřecí řízek 74% [kuřecí prsní řízky 71%, tavený sýr 11% (sýry, pitná voda, bramborový škrob, tapiokový škrob, mléčná bílkovina, tavící sůl pol ... více informací
Tepelně opracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: v horkovzdušné troubě při teplotě 185 °C - 195 °C po dobu 15-20 minut do zhnědnutí. Ve fritézte smažit při vyšší teplotě cca. 3 minuty dozlatova.
Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby.
Balení: plastový pytel 1kg = 23 kusů donutů po 43,5g.
Složení: Kuřecí prsa 38 %, obal (pšeničná mouka, kukuřičné lupínky, sůl, droždí, koření, přírodní aroma), sýr 12 % (voda, sýr 27 % - ementál, gouda, hovězí žel ... více informací
Shawarma "Kebab EU" mražený drůbeží masný výrobek z kuřecího stehna bez kosti s kůží, marinovaný, předgrilovaný.
V kartonu 2 "šišky" po 10 kg. více informací
Pokyny k manipulaci, přípravě a použití výrobku
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40-60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3-5 minut. Během přípravy výrobek promíchejte.
Pokyny k přípravě:
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40–60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3–5 minut. V polovině doby přípravy výrobek protřepejte.
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 24 měsíců.
Kuřecí prsní maso nakrájené na kousky různých geometrických tvarů. Obaleno v tempuře. Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Na pánvi - produkt dejte na pánev s rozehřátým olejem, zavřete víko a zahřívejte na středním plameni alespoň 5 minut, občas otočte.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek položte na plech pokrytý pečicím papírem a zahřejte na 180 °C po dobu alespoň 5 minut, za občasného otáčení, dokud výrobek nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte výrobek do fritézy (předehřáté na 180 °C). Smažte 3 minuty, dokud se produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Horkovzdušná fritéza - nastavte teplotu na 200 °C a smažte 5 minut. V polovině doby smažení protřepejte.
Složení: Kuřecí vnitřní prsní filet 69%, obal (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: pšeničný, bramborový; sůl, koření: celer, černý pepř; cukr, dextróza, k ... více informací
Kuřecí paličky z křídel, marinované a obalené v BBQ koření, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Váha jednoho kusu: 35 – 75g (cca 24ks/kg)
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Produkt nevyžaduje předchozí rozmrazování.
Na pánvi - Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a zahřívejte na středním ohni po dobu alespoň 5 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech vyložený pečicím papírem, pečte alespoň 10 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte zmrazený produkt do fritézy předehřáté na 180 ºС. Smažte 4-6 minut, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Složení: Kuřecí křídla - paličky, voda, cukr, sušená zelenina: rajčata, cibule, česnek; maltodextrin, sůl, modifikovaná kukuřice, škrob, regulátor kyselosti oc ... více informací
Horní a střední části marinovaných kuřecích křídel, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Křídlo z kuřete brojlera, voda, škrob: rýžový, modifikovaný tapiokový; sůl, stabilizátory: tripolyfosfáty, polyfosfáty, pirofosfáty;
koření: kmín, ko ... více informací
Horní a střední části kuřecích křídel, jemně marinované, obalené ve strouhance, křupavé. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Složení:
Kuřecí křídla brojlerů 79 %, strouhanka (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: tapiokový, pšeničný, modifikovaný pšeničný; pšeničný l ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=900g
Záruka: 3 měsíce
Složení: Kuřecí křídla 95 % ,řepkový olej, koření, maltodextrin, sůl, extrakty koření,barvivo E 120.
Výživové údaje ve100g: energetická hodnota 1045 kj/249 ... více informací
Složení: kuřecí maso 63%,kuřecí strojně oddělené maso 10%, vepřový špek, steri. okurky,steril.paprika, drůbeží salám, sušená cibule, hořčice, voda více informací
Zippy style stripsy jsou kuřecí kousky obalované křupavou strouhankou, které spojují ráz "tradiční kuchyně" s Gourmet světem. Ochutnejte tento jedinečný produkt s unikátní chutí, který můžete připravit během několika minut pečení!
100% prsní svalovina, nemleté, kalibrace 1ks = cca 45g
Rozmražený produkt nesmí být opět zmražen! Kvalita se udržuje při skladování při teplotě -18 °C v neporušeném obalu do data označeného na obalu (den/měsíc/rok).
Složení: Výrobek je vyrobený z kuřecích prsíček, rychle naložených, tvarovaných do kousků, obalovaných strouhankou, rychle zmražených, hotový výrobek, s přidan ... více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců při teplotě -18°C, po rozmražení skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500). více informací
Kořeněné kuřecí pečené maso ve stylu gyros (Shawarma), IQF, nakrájené na tloušťku nepřesahující 3 mm.
Minimální trvanlivost při teplotě -18°С: 18 měsíců
Způsob přípravy
Horkovzdušná trouba: předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech pokrytý pečicím papírem, pečeme na 180 °C alespoň 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Horkovzdušná fritéza: nastavte teplotu na 200 °C a pečte 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Výrobek není třeba předem rozmrazovat.
Složení: Maso z kuřecích stehen, voda, sůl, sójový protein, koření a kořenící extrakty: česnek, paprika, pepř, skořice; stabilizátory: sodík
pyrofosfát, trifo ... více informací