Značka Selský Grunt, vac. cca 600g
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Vhodné pro záhřev na vysoké teploty (opékání, grilování)
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení: Kuřecí prsa 95%, voda, stabilizátor E451, sůl více informací
Kuřecí prsa jsou nejdietnější a nejrychleji upravitelná část kuřete. Obsahují nízký podíl tuku, a proto představují ideální pokrm pro osoby na redukční dietě či sportovce. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Kuřecí prsa mají ale tendence k vysušení, je proto doporučeno je předem nakládat či marinovat.
6ks cca 12kg více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Lahodné pečené kuřecí prsní řízky nakrájené na 5mm plátky. Po rozmrazení jsou plátky připraveny k použití na pizzu, do sendvičů a baget apod.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500).
Výrobek neobsahuje alergeny. více informací
Kuřecí prsa jsou nejdietnější a nejrychleji upravitelná část kuřete. Obsahují nízký podíl tuku, a proto představují ideální pokrm pro osoby na redukční dietě či sportovce. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Kuřecí prsa mají ale tendence k vysušení, je proto doporučeno je předem nakládat či marinovat.
bal. vac. cca 2,5kg více informací
Použití:
Kuřecí prsa obsahují více bílkovin a méně tuku než jiné části kuřete, proto jsou sušší. Abyste získali při pečení nebo grilování šťavnatější kousek, nechte prsa marinovat několik hodin před podáváním v marinádě z olivového oleje, bylinek a koření. Maso zkřehne. Další variantou je jogurtová marináda s citronem a čerstvými bylinkami. více informací
Masný polotovar hluboce zmrazený, baleno ve vakuu. Jakost A.
Polotovar rozmrazte ca 60 min při 20°C. Vyjměte z obalu, vložte na pekáč, mírně podlijte vodou, vložte do předehřáté trouby, pečte při teplotě 220°C za občasného podlévání vodou ca 120 min. do propečení. Po upečení nakrájejte a podávejte s přílohou.
Skladujte při teplotě -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: Kuřecí maso na roládu 85% (vykostěné kuře 95%, pitná voda, jedlá sůl, bambusová a pšeničná vláknina bez lepku, škrob). Náplň sekaná 15% (kuřecí maso k ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks
Vakuově balené – 60 dní
Skladujte v chlazených skladech do +4˚C.
Příprava:
Vyjměte roládu z obalu, nakrájejte na plátky, vložte do nádoby a přelijte výpekem.
Pečení v troubě: cca 8 minut při 180°C
Konvektomat: horký vzduch + pára na 140°C cca 6 minut
Lze konzumovat i za studena.
Složení: Kuřecí maso 80 %, VEJČNÁ melanž (99,9 % VEJCE, regulátor kyselosti: kyselina citronová), hrášek, mrkev, vepřová bílkovina, jedlá sůl, směs koření a ex ... více informací