Položka byla přidána do košíku
Značka Selský Grunt, vac. cca 600g
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Vhodné pro záhřev na vysoké teploty (opékání, grilování)
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení:
Kuřecí prsa 95%, voda, stabilizátor E451, sůl více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Značka Selský Grunt, vac. cca 600g
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Vhodné pro záhřev na vysoké teploty (opékání, grilování)
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Tržní segment: | Horeca |
---|
Značka Selský Grunt, vac. cca 600g
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Vhodné pro záhřev na vysoké teploty (opékání, grilování)
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Tržní segment: | Horeca |
---|