Chipotle je omáčka vyrobená z kombinace chipotle paprik (sušené a uzené jalapeňos), rajčat, cibule, česneku, sójového oleje a koření. Je vhodná ke steakům, grilovaným masům i zelenině.
Země původu: Mexiko
Složení: Chipotle papriky (30%), voda, rajčata, cukr, ocet, sójový olej, jodizovaná sůl, cibule, koření a česnek. více informací
Ať už máte raději kulaté, oválné nebo krájené bramborové plátky, naše bramborové plátky jsou neuvěřitelně všestranné - podávejte je teplé nebo studené jako předkrm, svačinu nebo přílohu. více informací
Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine
Choceňské Žervé je termizovaný výrobek a vyrábí se ze směsi čerstvého tvarohu, zakysané smetany,
škrobu a sušenéhomléka a syrovátky. Choceňské Žervé je určeno pro běŽné pouŽití ve studené kuchyni.
Nesmí zmrznout.
Tvaroh je vyroben tradiční technologií, což zaručuje zachování všech cenných vlastností známých generacím zákazníků.
Má jemnou chuť a pevnou konzistenci. Je velmi vhodný pro pečení, ale dá se použít i pro další aplikace ve studené kuchyni. Je zdrojem kvalitních mléčných bílkovin.
Složení: MLÉKO, mléčné kultury
Uchovejte při teplotě (2 - 8)°C.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA:
Energetická hodnota 424 kJ/100 kcal Tuky 2,0 g z toho nasycené ... více informací
Bílý chřest extra kvality nazývaný též „král zeleniny“, je pro svou delikatesní chuť vyhledávanou a zdravou lahůdkou. Zelenina s vyjímečnou chutí ze španělské sklizně přímo na Váš stůl.
Chřest obsahuje mnoho bílkovin a vitamínů. Je bohatým zdrojem kyseliny listové, beta-karotenu, vitamínu C a E.
Má močopudné a mírně projímavé účinky. V lidovém léčitelství se chřest používal jako povzbuzující nebo tišící prostředek při léčbě zánětu nervů nebo revmatismu. Dá se vařit a jíst, nebo se z něj dá dělat polévka.