Základní univerzální surovina s optimální tučností pro každý typ kuchyně a cukrárny charakteristická svou stabilitou při ohřevu a zahušťování, vysokým a pevným nášlehem.
Její vytříbená chuť, aroma i příjemná barva a atraktivní konzistence dokonale pozdvihne především steaky, světlá masa, ale i ryby. Opravdu rychlá příprava umožní dostatek času na poctivou přípravu hlavní suroviny celého pokrmu, tedy masa.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji. Doplněné o italské bylinky. Dotek inspirace ze slunné Itálie. Vhodné do salátů, k masům, na pizzu, nebo do moderních příloh jako je kuskus a bulgur.
Tradiční staročeská omáčka s autentickou chutí. Silný masový základ doplněný kořenovou zeleninou a lahodnou šípkovou pastou. Ideální ke zvěřině a tmavým masům.
Složení: Cukr, rostlinný palmový tuk, šípkový koncentrát 13%, pšeničná mouka (obsahuje lepek), škrob, extrakt z hovězího masa, aromata, jedlá sůl, pitná voda, ... více informací
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 2,5–3 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 8–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Ať už máte raději kulaté, oválné nebo krájené bramborové plátky, naše bramborové plátky jsou neuvěřitelně všestranné - podávejte je teplé nebo studené jako předkrm, svačinu nebo přílohu. více informací
Chléb pšenično žitný. Zmrazený výrobek.
Balení: papírový karton po 10ks – v kartonu jsou 2ks PE sáčků po 5ks výrobku.
Datum minimální trvanlivosti: při skladování v -18°C – 6 měsíců, po rozmražení 1 den.
Výrobce a země původu: Karlova pekárna s.r.o., ČR.
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine