Návod k použití:
Připravte zmrazený výrobek:
Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty
Složení: Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovi ... více informací
Stonky jsou nejzdravější syrové. Zkuste jimi nahradit třeba brambůrky, které pojídáte večer u televize.
Výborně se uplatní v salátech, jako svěží příloha k masu nebo nakrájené na závěr do vývaru namísto petrželky.
Bulvy používáme samozřejmě do vývarů i zahuštěných polévek, také do omáček či mas tažených na víně, jako jsou líčka či kohout na víně.
Jednodruhová zelenina určena k přípravě pokrmů.
Obsah 3500g
Z toho pevný podíl 1900g
Složení: Celer, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, extrakty koření, sladidlo E 954, antioxidant E 224: disiřičitan draselný, Obsahuje alergen cel ... více informací
Doba spotřeby: 180 dní
Skladování: V chlazených skladech do +4˚C.
Návod k použití: Hotová omáčka připravená ke konzumaci.
Složení: Červená cibule (na 100 g hotového výrobku bylo použito 140 g cibule), třtinový cukr, červené víno, vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, rostlinný ... více informací