Moderní bezvaječné těstoviny, bezcholesterolové. Nerozvařují se, jsou vyráběny z velmi kvalitní tvrdé pšenice. Po uvaření si zachovávají vzhled i tvar.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Lehké bramborové noky se 70% obsahem brambor. S máslovou chutí a pevnou konzistencí. Gnocchi použijte k omáčkám Prima Cucina, doplňte kuřecím, krůtím a vepřovým masem nebo je zapékejte s bylinkami a sýrem. Gnocchi lze rovněž servírovat s mákem, tvarohem či skořicí a máslem.
Univerzální kořenicí směs založená na paprice, černém pepři a šalvěji. Je vhodná pro všechny druhy masa od kuřecího, přes vepřové a hovězí až po ryby. Používá se nejen k přípravě grilovaného masa, ale i k ochucení minutek a na pečení.
Složení: jedlá sůl 67%, paprika sladká mletá, cukr, pepř černý mletý, kmín mletý, šalvěj mletá více informací
Polévku přelijte do vhodné nádoby a ohřejte buď na mírném ohni nebo v mikrovlnné troubě (cca 3-4 minuty pro příkon 600 W). Při ohřívání jídlo občas zamíchejte.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem. po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2- 3 dnů.
Složení: Složení: voda, hovězí maso 20 %, brambory, cibule, paprika, rajčata, řepkový olej, pšeničná mouka, modifikovaný škrob, koření, jedlá sůl, látka zvýraz ... více informací
Jedinečná receptura a vyvážená chuť umožňují široké použití této směsi. Je vhodná k přípravě specialit z mletého masa, skopového, kuřecího nebo masových minutek.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Hovězí vývar Vitana je silný vývar připravený od základu jako ve vaší kuchyni pozvolným vařením kvalitních surovin. Výborně se hodí jako univerzální pomocník pro vaření, skvěle se rozpouští, příjemně voní a dodá vašim pokrmům tu správnou chuť.
Složení: pitná voda, mořská sůl 22 %, aroma, rostlinný tuk, trehalosa, hnědý cukr, sušená mletá zelenina (mrkev, cibule a pórek), zahušťovadla (xanthan, guma g ... více informací
Originální směs italských bylinek je vyváženou kombinací středomořských chutí oregana, bazalky, rozmarýnu, petrželky a tymiánu. Směs bylinek dodá připravovanému pokrmu lahodnou chuť a vůni italské kuchyně. Výborně se hodí do rajčatových a smetanových omáček, zapékaných pokrmů, těstovin, polévek, bylinkových másel, salátů, pomazánek, ryb, ale také k přípravě na pizzy nebo drůbežího masa.