Návod k přípravě:
vařit - mražené
v hrnci 3-10 minut
Pro dosažení nejlepší chuti připravujte ze zmrazeného stavu. Vyjměte z obalu. Umístěte do hrnce s vroucí vodou. Přiveďte k varu. Vařte do změknutí 3-10 minut. Před podáváním nechte dobře odkapat.
Skladování:
Uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší. Důležité: Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Fliudně jednotlivě rychlozmrazená. Tato technologie umožňuje zachovat původní barvu, chuť, konzistenci, obsah výživných látek a vitamínů čerstvé zeleniny.
Složení: brokolice, květák, baby mrkev, žlutá mrkev více informací
Těstoviny semolinové sušené.
Z balení připravíte 14 kg.
Skladujte v suchu.
Trvanlivost: 36 měsíců
Výživové údaje výrobku na 100g:
Energetická hodnota 1505 kJ / 355 kcal
Tuky 1,5 g
z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 72,0 g
z toho cukry 3,2 g
Bílkoviny/Bielkoviny 12,0 g
Sůl/Soľ 0,02 g
Složení: Semolinová mouka z tvrdé pšenice. více informací
Směs je vhodná i ke kořenění dalších pokrmů z brambor jako jsou gratinované nebo pečené brambory. Použitím směsi dostanou brambory výraznou chuť a zajímavou barvu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Složení: Koření (koriandr, paprika, pepř, kmín, chilli), jedlá sůl, sušená zelenina (česnek). více informací
Z bešamelu (máslová jíška s mlékem) se vaří mnoho druhů omáček, například koprová, křenová či těstovinové sýrové omáčky, ale může se přidat i do špenátu, při zapékání masa a zeleniny nebo všude tam, kde se používá smetana.
Složení: Sušené mléko, tuková báze (glukóza, kokosový olej, laktóza), máslová jíška (pšeničná mouka, máslo), škrob, jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni g ... více informací