Plody kapary s řapíkem, s výraznou chutí. Skvělé společně s olivami jako doprovod k aperitivům, lahodná a pikantní přísada pro plátky uzenin a rybí carpaccio.
Kečup je druh husté červené rajčatové omáčky. Jeho základ vznikl ve východní Asii, kde se používal jako omáčka na ryby. Průmyslově vyráběný kečup tvoří rajčatový protlak, koření a další přísady. Oproti tomu kečup vyráběný domácím způsobem obsahuje pouze rajčata, cibuli, cukr a koření.
Složení: Voda, rajčatový protlak, cukr, ocet, modifikovaný škrob E 1422, jedlá sůl, koření, konzervant sorbát draselný.
více informací
Delikátní jemný kečup vhodný pro jakoukoliv příležitost.
Složení: voda, zahuštěný rajčatový protlak (140 g rajčat na 100 g kečupu), cukr, modifikovaný škrob, ocet, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, konzer ... více informací
Je vyroben ze 100% čisté kokosové vody s malými kousky kokosové dužiny. Kokosová voda pochází ze zelených kokosových plodů, takže si zachovávají svou svěží, sladkou chuť. Kokosová voda má vysoký obsah draslíku a antioxidantů.
Složení: Kokosová voda 100%, kokosové kousky, vitamín C více informací
Babiččina volba je jemná krupička pro všechny, kteří hledají stálou a kontrolovanou kvalitu produktu. Krupička je vhodná jak pro přípravu krupicové kaše, tak pro běžné používání ve vaší kuchyni – do knedlíků nebo k zahušťování polévek.
Lahodná a křupavá zrna sterilovaná kukuřice v mírně slaném nálevu, které jsou vhodná jako zeleninová příloha nebo k přípravě míchaných salátů. Vhodná zejména do různých potravinářských výroben, pizzerií nebo do celé sítě Horeca.
2650ml = 2150g podíl pevné složky
Země původu: Maďarsko
Složení: Cukrová kukuřice v zrnech, Pitná voda, Jedlá sůl více informací