Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 45ks.
Složení: Pšeničná mouka, náplň s vanilkovou příchutí 20% (voda, náplň s vanilkovou příchutí 31% ((cukr, modifikovaný škrob, sušené odstředěné mléko, sušená syr ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek, křehký dort s čokoládovým základ, plněný čokoládovou náplní a drobenkou ze šušenek
(5,5 %). S vanilkovým krémem.
Zdobený drobenkou ze sušenek (5,5 %) a bílými
proužky. Předkrájený, připravený k podávání.
VANDEMOORTELE
4x12porcí
Rozmrazování: 30 minut
Složení: odstředěné MLÉKO; cukr; mouka (PŠENICE); rostlinné oleje a tuky (kokosový; řepkový; palmový); máslo (MLÉKO) (6,0%); čokoláda; kakaový prášek (1,6%);
... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci.V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, pekanový ořech 5%, mléčné ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, holandské kakao 5%, hořká ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, lyofilizované maliny 5%, ... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti. S výraznou máslovou chutí a vůní.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 10-12min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlepšu ... více informací
Klasický croissant s přídavkem másla. S jemnou máslovou chutí a vůní
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 12-16min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, palmový tuk, cukr, VEJCE, slunečnicový olej, máslo (MLÉKO) (1,5%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), drožd ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10 - 12 minut při 200 °C nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65s na 500W
La Lorraine
Složení: VEJCE. cukr. čokoláda (kakaová hmota, cukr kakaový prášek, emulgátor (SOJOVÝ lecitin). přírodní vanilkové aroma) (18%) margarin (rostlinne tuky) (palm ... více informací
Smažený donut politý tmavou polevou s čokoládovou příchutí. Zdobený posypem z mléčné čokolády.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Těsto (82%) [PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, pitná voda, cukr, řepkový olej, droždí, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ mouka, kypřící látky (E450, ... více informací