Klasický, ale vzrušující. Chutný pečený tvarohový koláč vyrobený z lahodného tvarohu, kysané smetany a vajec.Tmavá směs se otáčí se světle zbarveným tvarohem, aby vytvořily perfektní vzhled zebry. Koláč je předkrájen na 12 porcí. více informací
Ovocné zpestření klasického dortu: Krémový tvarohový dort se základem z křehkého těsta je pokrytý aromatickými plátky broskve a pokrytý dortovou polevou.
12 porcí
Složení: : broskve (19 %), tvaroh (MLÉKO) nízkotučný (15 %), zakysaná SMETANA (MLÉKO) (11 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, voda, řepkový olej, glukózo-fru ... více informací
Typicky americký. Lahodné, aromatické a voňavé půlky jahod na vynikající náplni z plnotučného měkkého sýra a typicky erlenbacherského křupavého základu.
Složení: jahody (22 %), plnotučný měkký SÝR (MLÉKO) (20 %), cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, plnotučné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, řepkový olej, pa ... více informací
Na typickém americkém dortovém základu z drobenky z křehkého těsta je lahodná cheesecake vrstva s měkkým sýrem extra plnotučným, zakroucená malinovou přípravou. Každá porce je kus amerického života!
Složení: měkký SÝR extra plnotučný (MLÉKO) (32 %), cukr, plnotučné MLÉKO, plnotučné VEJCE, maliny (7 %), PŠENIČNÁ mouka, řepkový olej, palmový tuk, modifikovan ... více informací
Dort z tmavého těsta s pečenou tvarohovou náplní. Zdobený kakaovou drobenkou. Nepředkrájený, samostatně balený dort
Rozmražení: 5-6hodin
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Nízkotučný měkký TVAROH (33%), PŠENIČNÁ mouka, cukr, řepkový olej, CELÁ VEJCE, PŠENIČNÝ škrob, odtučněný kakaový prášek (1,5%), rostlinné tuky (palmov ... více informací
Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.
3x21 porcí
Složení: Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný š ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
L’Chefs - ČOKOLÁDOVÁ LIKÉROVÁ ŠPIČKA s krémem z „vaječňáku“, s karibským rumem a tonkou 1200 g - ČOKOLÁDOVÝ DORT S (24 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU A VAJEČNÝM LIKÉREM A S (11 %) NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, ZDOBENÝ KŘUPKAMI S KAKAOVÝMI BOBY A SNĚHOVÝM LEDEM S BOBY TONKA. Cukrářský výrobek s máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
ČOKOLÁDOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVÉ NÁPLNĚ S BELGICKOU HOŘKOU ČOKOLÁDOU, S MALINOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH MALIN. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, zahuštěné slazené MLÉKO s kakaem 15,1 % (MLÉKO, cukr, kakaový prášek 4,5 %), cukr, belgická hořká čokoláda 12,5 % (kakaová hmota, cukr, ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
MAKOVÝ DORT S (32 %) MÁSLOVO-JOGURTOVÉHO KRÉMU S BELGICKOU BÍLOU ČOKOLÁDOU S VIŠŇOVÝM DŽEMEM, ZDOBENÝ MAKOVÝM LEDEM A KOUSKY MRAZEM SUŠENÝCH VIŠNÍ. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR
Složení: čerstvá VEJCE, MÁSLO 12,2 %, zahuštěné slazené MLÉKO (plnotučné MLÉKO, cukr), mák mletý 10,8 %, cukr, PŠENIČNÁ mouka, belgická bílá čokoláda 8,2 % (cu ... více informací
Členem týmu L’Chefs, ambasadorem, garantem kvality a chuti je prestižními cenami oceněný cukrář Josef Maršálek.
Karamelový dort s (33 %) máslovo-karamelovou náplní s belgickou bílou čokoládou, zdobený slaným karamelem a kousky datlí. Cukrářský výrobek s lehkou máslovou náplní, 1200 g. Hluboce zmrazeno.
Předkrojeno na 12 porcí po 100g.
Dort nechte rozmrznout přibližně 10 hodin v chladničce. Po rozmrazení dort uchovejte v chladničce a spotřebujte do 3-5 dnů. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Uchování u spotřebitele: chladnička 20 dnů; mraznička -12 °C 40 dní; mraznička -18 °C viz minimální trvanlivost do viz obal.
Země původu: ČR