Položka byla přidána do košíku
Oregano neboli také dobromysl, má výraznou peprně nahořklou chuť a vůni s pálivě citrusovými tóny.
Oregano je příbuzné s majoránkou, protože stejně tak jako máta, náleží do čeledi hluchavkovitých. Sušené oregano voní výrazněji než čerstvé oregano a má i silnější chuť. Oregano obsahuje 0,5 % silice s hlavní složkou thymolem a karvaklolem.
Využití oregana v kuchyni:
Protože má oregano podobou chuť a vůni jako majoránka, můžete jej bez obav do jídel používat namísto ní. Vhodná do tučných jídel.
Oregano se náramně hodí k ančovičkám, artyčokům, baklažánu, k sýrovým pokrmům, na kuře, kachnu, ryby, vepřové a telecí maso, zvěřinu, k rajčatům, fazolím, zelí, mrkvi samozřejmě na pizzu a těstoviny.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců
Složení:
Oregáno drcené více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Oregano neboli také dobromysl, má výraznou peprně nahořklou chuť a vůni s pálivě citrusovými tóny.
Oregano je příbuzné s majoránkou, protože stejně tak jako máta, náleží do čeledi hluchavkovitých. Sušené oregano voní výrazněji než čerstvé oregano a má i silnější chuť. Oregano obsahuje 0,5 % silice s hlavní složkou thymolem a karvaklolem.
Využití oregana v kuchyni:
Protože má oregano podobou chuť a vůni jako majoránka, můžete jej bez obav do jídel používat namísto ní. Vhodná do tučných jídel.
Oregano se náramně hodí k ančovičkám, artyčokům, baklažánu, k sýrovým pokrmům, na kuře, kachnu, ryby, vepřové a telecí maso, zvěřinu, k rajčatům, fazolím, zelí, mrkvi samozřejmě na pizzu a těstoviny.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců
Tržní segment: | Horeca |
---|
Oregano neboli také dobromysl, má výraznou peprně nahořklou chuť a vůni s pálivě citrusovými tóny.
Oregano je příbuzné s majoránkou, protože stejně tak jako máta, náleží do čeledi hluchavkovitých. Sušené oregano voní výrazněji než čerstvé oregano a má i silnější chuť. Oregano obsahuje 0,5 % silice s hlavní složkou thymolem a karvaklolem.
Využití oregana v kuchyni:
Protože má oregano podobou chuť a vůni jako majoránka, můžete jej bez obav do jídel používat namísto ní. Vhodná do tučných jídel.
Oregano se náramně hodí k ančovičkám, artyčokům, baklažánu, k sýrovým pokrmům, na kuře, kachnu, ryby, vepřové a telecí maso, zvěřinu, k rajčatům, fazolím, zelí, mrkvi samozřejmě na pizzu a těstoviny.
Minimální trvanlivost: 12 měsíců
Tržní segment: | Horeca |
---|