Položka byla přidána do košíku
Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Návod k použití: zamíchejte pesto do čerstvě uvařených těstovin. Stejně dobře s ním ochutíte rýži nebo třeba kuskus. Pesto je vynikající i jako malý snack, např. namazané v lehké vrstvě na bagetu či toast.
Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření uchovejte při teplotě do +3°C, povrch zalijte olejem a spotřebujte do dvou týdnů.
Země původu: Itálie
Složení:
Bazalka 50 %, slunečnicový olej, Kešu ořechy, jedlá sůl, sýr Parmigiano Reggiano, regulátor kyselosti: kyselina mléčná více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Návod k použití: zamíchejte pesto do čerstvě uvařených těstovin. Stejně dobře s ním ochutíte rýži nebo třeba kuskus. Pesto je vynikající i jako malý snack, např. namazané v lehké vrstvě na bagetu či toast.
Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření uchovejte při teplotě do +3°C, povrch zalijte olejem a spotřebujte do dvou týdnů.
Země původu: Itálie
Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.
Návod k použití: zamíchejte pesto do čerstvě uvařených těstovin. Stejně dobře s ním ochutíte rýži nebo třeba kuskus. Pesto je vynikající i jako malý snack, např. namazané v lehké vrstvě na bagetu či toast.
Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření uchovejte při teplotě do +3°C, povrch zalijte olejem a spotřebujte do dvou týdnů.
Země původu: Itálie