Položka byla přidána do košíku

Pesto bazalkové alla Genovese 12x130g


Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno. Návod k použití: zamíchejte pesto do čerstvě uvařených těstovin. Stejně dobře s ním ochutíte rýži nebo třeba kuskus. Pesto je vynikající i jako malý snack, např. namazané v lehké vrstvě na bagetu či toast. Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření uchovejte při teplotě do +3°C, povrch zalijte olejem a spotřebujte do dvou týdnů. Země původu: Itálie

Složení:
Bazalka 50 %, slunečnicový olej, Kešu ořechy, jedlá sůl, sýr Parmigiano Reggiano, regulátor kyselosti: kyselina mléčná více informací

Pro nákup zboží je nutná registrace.



Popis zboží

Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.

Návod k použití: zamíchejte pesto do čerstvě uvařených těstovin. Stejně dobře s ním ochutíte rýži nebo třeba kuskus. Pesto je vynikající i jako malý snack, např. namazané v lehké vrstvě na bagetu či toast.

Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření uchovejte při teplotě do +3°C, povrch zalijte olejem a spotřebujte do dvou týdnů.

Země původu: Itálie


Složení:
Bazalka 50 %, slunečnicový olej, Kešu ořechy, jedlá sůl, sýr Parmigiano Reggiano, regulátor kyselosti: kyselina mléčná

Popis zboží

Studená omáčka neemulgovaná. Pasterováno.

Návod k použití: zamíchejte pesto do čerstvě uvařených těstovin. Stejně dobře s ním ochutíte rýži nebo třeba kuskus. Pesto je vynikající i jako malý snack, např. namazané v lehké vrstvě na bagetu či toast.

Skladujte při teplotě do 25 °C, po otevření uchovejte při teplotě do +3°C, povrch zalijte olejem a spotřebujte do dvou týdnů.

Země původu: Itálie


Složení:
Bazalka 50 %, slunečnicový olej, Kešu ořechy, jedlá sůl, sýr Parmigiano Reggiano, regulátor kyselosti: kyselina mléčná

Prohlédnuté produkty

×

ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE U NÁS!

Novinky, které vás nenechají chladnými

Přejít na odkaz