Položka byla přidána do košíku

Pecorino Romano Zanetti 200g 15x200g


Pecorino je souhrnný název pro všechny sýry vyráběné z plnotučného ovčího mléka (pecora = ovce). Historie Pecorino Romano sahá až do starověkého Říma (odtud název „romano“). Těsto je bílé až lehce slámově žluté, místy s drobnými oky. Jedná se o velmi zdravý sýr s nízkým - 30% obsahem tuku v sušině a proto je vhodné zařadit jej do jídelníčku v rámci redukční diety. Konzumovat jej můžete nastrouhaný nebo nakrájený na kostičky se salámem a chlebem, s olivami, nebo bude výborně chutnat v kombinaci s těstovinami. Nejlépe se k němu hodí červené víno. Uchovejte při teplotě od 4 °C do 6 °C Průměrné výživové hodnoty na 100g: energetická hodnota 1542kJ/368kcal, tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 18,7g, sacharidy < 0,1g, z toho cukry < 0,1g, bílkoviny 29g, sůl 4g

Složení:
ovčí mléko, jedlá sůl max. 4 %, mlékarenské kultury více informací

Pro nákup zboží je nutná registrace.


Kategorie: Sýry tvrdé, polotvrdé

Popis zboží

Pecorino je souhrnný název pro všechny sýry vyráběné z plnotučného ovčího mléka (pecora = ovce). Historie Pecorino Romano sahá až do starověkého Říma (odtud název „romano“). Těsto je bílé až lehce slámově žluté, místy s drobnými oky. Jedná se o velmi zdravý sýr s nízkým - 30% obsahem tuku v sušině a proto je vhodné zařadit jej do jídelníčku v rámci redukční diety. Konzumovat jej můžete nastrouhaný nebo nakrájený na kostičky se salámem a chlebem, s olivami, nebo bude výborně chutnat v kombinaci s těstovinami. Nejlépe se k němu hodí červené víno.

Uchovejte při teplotě od 4 °C do 6 °C

Průměrné výživové hodnoty na 100g: energetická hodnota 1542kJ/368kcal, tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 18,7g, sacharidy < 0,1g, z toho cukry < 0,1g, bílkoviny 29g, sůl 4g

Složení:
ovčí mléko, jedlá sůl max. 4 %, mlékarenské kultury

Alergeny: 7,
Tržní segment: Horeca
Popis zboží

Pecorino je souhrnný název pro všechny sýry vyráběné z plnotučného ovčího mléka (pecora = ovce). Historie Pecorino Romano sahá až do starověkého Říma (odtud název „romano“). Těsto je bílé až lehce slámově žluté, místy s drobnými oky. Jedná se o velmi zdravý sýr s nízkým - 30% obsahem tuku v sušině a proto je vhodné zařadit jej do jídelníčku v rámci redukční diety. Konzumovat jej můžete nastrouhaný nebo nakrájený na kostičky se salámem a chlebem, s olivami, nebo bude výborně chutnat v kombinaci s těstovinami. Nejlépe se k němu hodí červené víno.

Uchovejte při teplotě od 4 °C do 6 °C

Průměrné výživové hodnoty na 100g: energetická hodnota 1542kJ/368kcal, tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 18,7g, sacharidy < 0,1g, z toho cukry < 0,1g, bílkoviny 29g, sůl 4g

Složení:
ovčí mléko, jedlá sůl max. 4 %, mlékarenské kultury

Alergeny: 7,
Tržní segment: Horeca

Prohlédnuté produkty

×

ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE U NÁS!

Novinky, které vás nenechají chladnými

Přejít na odkaz