Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Dravá ryba z teplých moří celého světa. Maso je bílé, šťavnaté, s nízkým obsahem tuku a není cítit rybinou.
Filet glazurovaný, cca 25x5x1 velikost, bez viditelných kostí, ale v ocasní části nějaká být může
Glazura max 15%. více informací