Položka byla přidána do košíku
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení:
Kuřecí maso s kostí, směs koření,jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 746 kj/178 kcal,tuky-9.0 g,z toho nasycené mastné kyseliny ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Tržní segment: | Horeca |
---|
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Tržní segment: | Horeca |
---|