Nejlepší část zadního hovězího. Tohle velice jemné maso najdete v horní části kýty, upravit lze téměř jakkoli. Hodí se k pomalejší úpravě v celku (pečení), vynikající je také na minutky jako "rump steak". Země původu: Brazílie, Uruquay, Paraquay
Karton: cca 15kg
Kus: cca 3kg
více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
KTN: 15-18kg
kus: cca 1,7kg více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
Karton: cca 15-18kg
Kus: cca 1,8kg
více informací
Vysoký roštěnec vyzrálý mokrým způsobem, má jemné maso s tukovým mramorováním, které dodává tomuto steaku typickou chut a štavnatost.
Karton: cca 16kg
Kus: cca 2kg více informací
Ořech je libová část z předku zadní kýty (předkýtí). Je složený ze tří částí svaloviny, které se od sebe oddělují. Vynikající je pečínka (peče se v celku), pokud je maso perfektně vyzrálé a odleželé, hodí se i na steak.
Karton: 20-24kg
Kus: 5-6kg více informací
Hrách je jedna z plodin velmi typických pro českou kuchyni. Používá se do nejrůznějších kaší, nádivek, polévek. Stejně jako ostatní lušteniny je zdrojem bílkovin více informací
Hrách je jedna z plodin velmi typických pro českou kuchyni. Používá se do nejrůznějších kaší, nádivek, polévek. Stejně jako ostatní lušteniny je zdrojem bílkovin
Unikátní technologie zpracování hranolek Stealth Fries garantuje 5x delší výdrž křupavosti než běžné hranolky. Hranolky jsou vyrobeny z brambor nejvyšší kvality. více informací
Naše běžné hranolky stanoví standard stále kvality a výkonu v oboru gastronomie.
- Dostupné v široké řadě řezů
- Zlatavý vzhled
- Jednotná velikost více informací