Kukuřičky jsou sklízeny z rostlin kukuřice, když jsou ještě nezralé a velmi drobné (cca 4,5–10 cm). Není třeba zvláštní druh kukuřice, ale byly vyšlechtěny rostliny, jejichž klasy jsou využívány častěji pro svoji chuť a jemnost. Dodávají se oloupané, mají bíložlutou až světle zelenkavou barvu, jsou pružné, pevné a šťavnaté. Chuť je velmi svěží a příjemně nasládlá.
Jemné filety, zmrazené aby si uchovaly čerstvost a vynikající chuť.¨
Též zvaná mořská štika, je dravá ryba z čeledi štikozubcovitých, která žije v severovýchodním Atlantiku, Středozemním a Černém moři. Má chutné, málo tučné křídově bílé , velice jemné maso více informací
Bramborové měsíčky se slupkou, které po usmažení v oleji (ve fritéze či na pánvi) nebo upečení v troubě získají dokonalou křupavost a skvělou bramborovou chuť. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 4 minuty!
14x600g
karton: 8,4kg
Tradiční bramboráky s příchutí česneku a majoránky. Podávají se samostatně.
50g/ks (30ks v balení)
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trouba 15-20 min/220°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory 90,6 %, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový), bramborový škrob, česnekový prášek 2,6 %, sůl, majoránka 0,3 %. více informací
Krokety, neboli noisettes jsou vyrobeny z bramborové kaše s nádechem muškátového oříšku. Tedy na rozdíl od jiných značek kroket jsou vyrobeny z čerstvých brambor, ne ze sušených nebo bramborové mouky. Mají skvělou chuť a křupavý povrch. S trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Mohou se připravovat v troubě, na pánvi či ve fritéze nebo airfryeru. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut!
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl,dextróza, sušená cibule, stabilizátor (E464), emulgátor (E471), koření. Může obsahovat MLÉKO více informací
Bramborové plátky z oloupaných brambor ideální jako příloha k hlavnímu jídlu nebo chuťovka s dipem.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min na 175 °C
Pánev 7 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Ochucené rösti z nahrubo nastrouhaných brambor formované do tvaru trojúhelníků. Hmotnost 1 kusu 50g. Předsmažené, hluboce zmrazené.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5-4 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl, cibulový prášek, stabilizátor (E450), bílý pepř více informací
Výborné a křupavé měsíčky brambor z těch nejlepších brambor se slupkou. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-4 min 175°C
Trouba 18-20 min 220°C
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Cibulové kroužky jsou oblíbenou chuťovkou k pivu a běžnou součástí jídelníčku v restauracích s americkou kuchyní. Ty od Aviko jsou vyrobeny z čerstvé nasekané cibule, vytvarované do kroužků a obalené v křupavém těstíčku, aby kroužky zůstaly po přípravě křupavé a teplé po delší dobu. Můžete je podávat jako přílohu k hamburgerům nebo prvek sdíleného talíře s dipy. Přípravujte ve fritéze, konvektomatu nebo troubě.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 – 2 min / 175 °C
Trouba 15 min / 200 °C
Konvektomat 15 min / 220 °C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Tyto sýrové nugety jsou výraznou svačinkou s černým povlakem (díky přírodnímu rostlinnému uhlíku) a měkkou oranžovou čedarovou náplní. Jalapeño papričky dodávají pikantní šmrnc. Chili Cheddar Black Nuggets můžete podávat jako svačinku na zobání s dipy, součást společného talíře nebo křupavé zakousnutí do jinak nudného zeleného salátu. Zkombinujte je s dalšími sýrovými nugety Aviko: červenými s omáčkou Habanero a klasicky přírodně světlými s čedarem a jalapeñem, abyste vytvořili jedinečný set, který upoutá pozornost vašich hostů. Chili Cheddar Black Nuggets se rychle připravuje ve fritéze (3-3,5 min) a snadno se porcuje. Produkt vhodný pro vegetariány.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Prémiový výrobek na způsob autentické francouzské klasiky. Vyrobeno z bramborových plátků, krémové omáčky a brokolice.
Způsoby přípravy:
Trouba 20-25 min/220°C
Konvektomat 15-18 min/200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, smetana 35%, brokolice 20%, sýr 6%, sůl, stabilizátor (E461), aroma, koření. více informací
Sýrové nugety s červenou paprikou a ostrou Habanero omáčkou v křupavém nápadném červeném obalu. Skvělé jako chuťovka k pivu nebo jako součást obložených talířů pro větší skupiny lidí, na oslavy, pikantní předkrm.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: pšenisýr (25 %, původ EU), (mléko, sůl, mléčné kultury, mikrobiální syřidlo, škrob, barvivo (E160a), voda, pšeničná mouka, červená paprika (8%), slune ... více informací