Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení: Kuřecí maso s kostí, směs koření,jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 746 kj/178 kcal,tuky-9.0 g,z toho nasycené mastné kyseliny ... více informací
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (11 %), třtinový cukr,dextróza, kakaová hmota z Ekvádoru (5 %), kakao (5 %),VAJEČNÝ žloutek, cukr, MLÉČNÉ bílkoviny, kakaovém ... více informací
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (11 %), třtinovýcukr, dextróza, kakaová hmota z Ekvádoru (5 %), kakao(5 %), VAJEČNÝ žloutek, cukr, MLÉČNÉ bílkoviny,kakaové m ... více informací
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: pramenitá voda Sparea nesycená, citronová šťáva (28%), třtinový cukr, stabilizátory (karubin, pektiny), citronovákůra. více informací
Máte stejnou slabost pro lískové oříšky jako my? Konečně tato oblíbená příchuť z Grom gelaterie míří do kelímku, a můžeme si tak vychutnat autentické italské gelato v pohodlí domova. Tato příchuť má jen jedno tajemství – každý rok vybíráme jen lískové ořechy s vysokým obsahem tuku (oleje z lískových oříšků), který zajišťuje intenzivní a nezaměnitelnou chuť gelata.
Složení: plnotučné MLÉKO, pasta z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ (13 %), třtinový cukr, dextróza, SMETANA, VAJEČNÝ žloutek, kousky pražených LÍSKOVÝCH OŘECHŮ (2,5 %), MLÉČNÉ ... více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda. Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Složení: mangové pyré (45 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátory (karubin, pektiny). Může obsahovat ořechy, vejce a mléko. Bez lepku. ... více informací
Vynikající smetanová zmrzlina s pistáciovou pastou a kousky křupavých pistácií.
Pistacchio je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z pistácií odrůdy Mawardi a Perfect Green pocházejících ze středního východu. Tento druh pistácií je oblíbený především díky své charakteristické kombinaci chutí pryskyřice a tabáku.
Složení: plnotučné MLÉKO, třtinový cukr, PISTÁCIOVÁ pasta (11%), SMETANA, kousky PISTÁCIÍ (5 %), VAJEČNÝžloutek (4%), dextróza, MLÉČNÉ bílkoviny, cukr,stabiliz ... více informací
Vynikající smetanová zmrzlina s pistáciovou pastou a kousky křupavých pistácií.
Pistacchio je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z pistácií odrůdy Mawardi a Perfect Green pocházejících ze středního východu. Tento druh pistácií je oblíbený především díky své charakteristické kombinaci chutí pryskyřice a tabáku.
Složení: Plnotučné mléko, třtinový cukr, pistáciová pasta 11%, smetan, kousky pistácií 5,5%, vaječný žloutek, dextróza, mléčné bílkoviny, cukr, stabilizátor E4 ... více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda. Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (25 %), karamel (16 %), VAJEČNÝ žloutek, třtinový cukr, MLÉČNÉ bílkoviny, jedlá sůl (0,35 %), stabilizátor (karubin). Může ob ... více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda.
Jaká je nejlepší kombinace karamelu pro zmírnění sladkosti cukru? Inspirovali jsme se tradicí skvělého francouzského cukrářství a použili jsme himalájskou sůl, která je charakteristická tí, že kromě soli obsahuje dalších 80 minerálů a je méně agresivní a lépe balancuje chuť sladkého karamelu a bílého třtinového cukru.
Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Pramenitá nesycená voda Sparea, citronová šťáva 28 %, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - Karubin, E440 - Pektiny, citrónová kůra
více informací
Mango ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z manga, jehož kořeny pocházejí z daleké Indie. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Mangové pyré 45 %, pramenitá nesycená voda Sparea, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - karubin, E440 - Pektiny
více informací
Fragola ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z kvalitní jahodové dřeně. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). více informací
Použití:
jablečný a hruškový kompot, povidla, vánoční pečivo, v asijské kuchyni na vepřové maso, kachnu a kuře, rychle upravovaná zelenina, ryby, korýši, tykev
Použití:
je usušená cibule namletá ne jemný prášek. Slouží nejčastěji k přidávání do nejrůznějších směsí, které si připravujete sami nebo na potírání masa před i při pečení, to ale vmíchaná do oleje nebo jiného tuku.