Omáčka Frank´s RedHot Original je vyrobená ze směsi vyzrálých kayenských papriček. Tímto získává svou jedinečnou chuť, která se nemění už přes 90 let!
Tato omáčka se svou výjimečnou chutí byla tajnou přísadou použitou v původních Buffalo Wings uvařených v roce 1964 v Buffalo, N.Y..
Recept na tuto omáčku lze vystopovat zpět do roku 1896 do společnosti Frank Tea and Spice Company v Ohio. Majitel Frank podepsal v roce 1918 smlouvu s paprikovou farmou Estilette a tak se Frank a Adam estilette staly partnery. Oba zkoušeli míchat koření, ocet, česnek a kayenské papričky, které nechaly zrát v sudech. Takto vznikla světoznámá omáčka, která se na trhu objevila v roce 1920.
Použití: Tak neváhejte a udělejte si i vy ty jediné původní Buffalo Wings! Ale samozřejmě jí můžete používat úplně na všechno.
Země původu: USA
Složení: Složení: Červené papriky Cayenne (35 %), destilovaný ocet, voda, sůl, česnekový prášek více informací
Bramborové dílky, předsmažené, hlubokozmrazené.
Návod k přípravě
Na pánvi
smažte v oleji dobu 6–8 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
Ve fritéze
smažte v oleji předehřátém na 175 °C po dobu 3–5 minuty až jsou hranolky zlatavé a křupavé. Osolte.
V konvektomatu
pečte uprostřed předehřátého konvektomatu na 225 °C po dobu 15–20 minut do zlatova, v polovině pečení hranolky obraťte.
Jedinečné bramborové krokety vyráběné dle táborské receptury.
Návod k přípravě: ve fritéze: smažte dozlatova v oleji předehřátém na 150–160 °C po dobu 5–6 minut.
Jedinečné složení (100% rostlinné oleje a tuky) bylo vyvinuto pro univerzální použití a je ideální pro intenzivní fritování a smažení. Je odolný proti dlouhodobému tepelnému zatížení. Neutrální chuť a vůně zachovává přirozenou chuť vašich výrobku
Vandemoortele
Složení: rostlinné oleje a tuky (slunečnicový; palmový; řepkový); přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací
Rybí filé se sýrovou omáčkou s bylinkami v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: filé z bílé RYBY 45%( A - treska pestrá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), sýrová omáčka 18%(EIDAM 9%, voda, TVAROHOVÝ SÝR 2% (SMETANA, TVARO ... více informací
Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Složení: Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžov ... více informací
Rybí filé s brokolicí, smetanovou omáčkou a praženými mandlovými lupínky, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: rybí filé 55% (A – treska pestrá, B – treska tmavá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), omáčka 36% (brokolice 10%, voda, zakysaná smetana 8%, ... více informací
Filé z tresky pestré se špenátem, smetanou a křupavým posypem, určené pro přípravu v troubě.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
V mikrovlnné troubě:
Čas na přípravu: cca 11 min
Zmrazené rybí filé na tácku vložte do mikrovlnné trouby a ohřívejte 11 minut při 600W.
Složení: RYBÍ filé 50% (A - treska pestrá, B - treska tmavá, D - hejk; viz údaj na boční straně obalu), voda, SMETANA 7%, PŠENIČNÁ mouka, špenát 6%, MÁSLO, slu ... více informací
Chutné miniporce z tresky ukryté pod křupavým obalem ze strouhanky, to jsou lákavé kousky na rodinný večer.
Složení: Filé z bílé ryby 60%,(A - treska pestrá, D - hejk; viz. údaj na boční straně obalu),strouhanka 22%,(pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá p ... více informací
Složení: Filé z bílé ryby 65% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), pšeničná mouka, voda, slunečnicový olej, jedlá sůl, mletá paprika, ... více informací
Klasická příprava tradiční italské kuchyně, zde ve svém nejmenším formátu. Vynikající podávaná s masovými omáčkami, smetanovými sýry nebo houbami.
Doba vaření: když se gnocchi dostanou na povrch. více informací
Steak Goody Foody Vegan hovězí příchutí je steak ideální pro vegetariány, vegany a všechny, které zajímá zdravý životní styl. Je vyráběn na Slovensku z kvalitních surovin a geneticky nemodifikované sóji. Obsahuje mnoho přírodních bílkovin a vlákniny, která je zdraví prospěšná. Goody Foody steak je chutný, šťavnatý – pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa, kteří chtějí zpestřit svůj jídelníček a vyzkoušet něco nového.
ks = cca 35g
Řízek Goody Foody je řízek ideální pro vegetariány, vegany a všechny, které zajímá zdravý životní styl. Je vyráběn na Slovensku z kvalitních surovin a geneticky nemodifikované sóji. Obsahuje mnoho přírodních bílkovin a vlákniny, která je zdraví prospěšná. Goody Foody řízek je chutný, šťavnatý – pro vegany, vegetariány, ale i milovníky masa, kteří chtějí zpestřit svůj jídelníček a vyzkoušet něco nového.
ks = cca 35g
Složení: rostlinné bílkoviny (sójová, pšeničná), ryžová mouka, rostlinná vláknina, sójová mouka,česnek, pepř více informací
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C.
Výrobce: Kostelecké uzeniny a.s., č.p. 60, 588 61 Kostelec, Česká republika.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100g výrobku: Energie: 1601 kJ / 387 kcal; Tuky: 35,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 15,4 g; Sacharidy: 8,8 g, z toho cukry: <0,5 g; Bílkoviny: 8,1 g; Sůl: 2,1 g. Střevo není určeno ke konzumaci.
Složení: Složení: vepřové a hovězí maso 60%, vepřové sádlo a kůže, pitná voda, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátory E250, E450, E451, antioxidanty E300, ... více informací
Nápoj v prášku, slazená rozpustná směs pro přípravu kakaového nápoje s přídavkem vitamínů. TAK, JAK HO MÁTE RÁDI.
Příprava a použití
Návod k přípravě: Chutný kakaový nápoj získáte smícháním 5 lžiček (13,5 g) Granka s 250 ml teplého nebo studeného polotučného mléka.
Složení: Cukr, 20 % kakaového prášku se sníženým obsahem tuku(1), emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), vitamíny [cholekalciferol (vitamín D), L-askorbát sodný (vitamín ... více informací
Extra tvrdý sýr typu parmazán. Vyráběn podle původních italských postupů.
Složení: Termizované Kravské Mléko (100%Českého Původu), Jedlá Sůl, Syřidlo Rostlinného Původu, Konzervant: Lysozym - Přírodní Vaječná Bílkovina (E 1105) více informací