Znojmia Polévková jemně krájená směs kořenové zeleniny, květáku, pórku a sekané petrželky se ideálně hodí pro přípravu tradičních polévek a vývarů. Díky drobným kouskům se zelenina rychle připraví a výsledný pokrm je pak skvělou pochoutkou pro všechny milovníky polévek bez rozdílu věku.
Složení: Mrkev kostičky, v různém poměru: květák růžičky, celer kostičky, pastinák kostičky, v různém poměru: pórek řezy, petrželová nať. více informací
Zeleninové směsi Znojmia mají svoji charakteristickou vůni a chuť díky tomu, že naši zeleninu sklízíme, když je dokonale zralá a šetrně zpracováváme tak, aby si v sobě uchovala všechno dobré.
Příloha ke grilovaným masům, k přípravě zeleninových a masových špízů
Složení: Zelenina v různém poměru: cuketa plátek, papriky (červená, žlutá), cibule bílá, cibule červená.
více informací
Mini pšenično (66%) žitné (2%) běžné pečivo,
Mini pšenično (48%) žitné (1,5%) běžné pečivo se zrníčky (6 %), semínky (2,5 %) a sladem (5,5 %),
Mini pšenično (44,5%) žitné (7,5%) běžné pečivo se slunečnicovými semínky (9%), hluboce zmrazeno, předpečený.
Složení: Mini pšenično žitné běžné pečivo
(mouka (PŠENICE; ŽITO; sladová PŠENICE); voda; jodidovaná sůl (sůl; jodičnan draselný); droždí; dextróza; PŠENIČNÝ l ... více informací
Balení obsahuje až 5 druhů mini pečiva, ze kterého si vybere opravdu každý Váš zákazník: bílá bagetka, kulatá bílá žemle, multicereální kulatá žemle, tmavá žemle, celozrnná bagetka. Pečivo je vhodné jako příloha k polévkám, salátům, předkrmům, na rauty apod...
Příprava: rozmrazování 10 minut. Pečení 5 minut při 200-230 °C.
Složení: Kulatá mini bulka s otrubami a moukou (mouka (PŠENICE; ŽITO; pražený ŽITNÁ slad; celozrnné ŽITO; kukuřičná tepelně zpracovana; ŽITNÁ tepelně zpracovan ... více informací