Pečené fazole v rajčatové omáčce 49 %. Sterilováno. Konzerva.
S nízkým obsahem tuku. Zdroj vlákniny. Bez lepku. S vysokým obsahem bílkovin.
Na sporáku: Obsah vylijte do hrnce a za stálého míchání ohřejte. Nevařte. V mikrovlnné troubě: Obsah vylijte do nádoby vhodné
do mikrovlnné trouby a ohřívejte 1,5 minuty při 750 W, promíchejte a ohřívejte
další 1,5 minuty při stejném výkonu. Nechte 1 minutu odstát. Před podáváním promíchejte. Doby ohřevu jsou pouze orientační. Upravte čas ohřevu podle vašeho spotřebiče. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření umístěte do nekovové nádoby, zakryjte a skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.
Složení: fazole 51 %, rajčata 38 %, pitná voda, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá mořská sůl se sníženým množstvím sodíku, kvasný ocet lihový, jedlá sů ... více informací
KOMPOT, OVOCE
Ovocný broskvový kompot. Univerzální polotovar pro pekařskou, cukrářskou a gastronomickou výrobu. Broskve jsou dělené.
Pevný podíl 1800g.
Složení: broskve půlené, voda, cukr, kyselina citrónová, sladidlo E954 více informací
Složení: Broskve, voda, cukr, glukózový sirup nebo glukózo-fruktózový sirup (viz údaj na etiketě), regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Sterilovaná brusinková pomazánka, příloha k hotovým jídlům. Ve 100 g výrobku je obsaženo 45 g přírodních sladidel. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 45 g ovoce.
Složení: brusinky (45 % hm.), cukr, pitná voda, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, stabilizátor: chlorid vápenatý. více informací
Brynza je hrudkovitý sýr, který pochází z ovčího sýra. Máme ho spojený především se slovenskou národní kuchyní. Má dostatek soli a velké zasycující schopnosti. Vyrábí se buď čistá či v příměsi s jinými, například kravskými sýry. Obsahuje vápník, bílkoviny, vitamín D a minerální látky, ale také velké množství tuku. Nedoporučuje se při dietním stravován
NA OBJEDNÁVKU-7 DNÍ více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 150 ks á 20g
Tento výrobek slouží pouze jako polotovar k dohotovení.
Postup: po vyjmutí výrobků z obalu je rozložte na plech a nechte 13-15min. povolit. Poté pečte při teplotě 210-220°C po dobu 8-10min.. Upečený výrobek má mít zlatavou až zlatohnědou barvu. více informací