Použití:
zmrazené slovenské bramborové halušky jsou uvařené, fluidně zmrazené a proto jsou hotovým pokrmem, který stačí ohřát v mikrovlnné troubě, anebo promíchat s olejem a ohřát na pánvi.
Obsah sáčku vysypeme do mísy a přikryjeme. Vložíme do mikrovlnné trouby a zahříváme 6 minut při výkonu 650 W. Halušky promícháme a zahříváme ještě 8 minut. Po ohřátí připravíme z halušek jídlo podle receptu. V případě menšího množství je potřebné úměrně zkrátit čas ohřevu.
Ohřáté bramborové halušky jsou vhodné jako příloha k masovým a zeleninovým pokrmům a jídel se sýrem a omáčkami. Zvlášť je doporučujeme na přípravu Bryndzových a Tvarohových halušek anebo Strapaček se zelím.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Složení: Brambory (70%), Pšeničná mouka, Sůl více informací
Bez barviv, bez konzervantů, bez umělých sladidel.
Obsahují 13% makové náplně.
Návod k přípravě: zmrazené šišky vložte do vařící vody, vařte cca 3 – 5 min. od bodu varu, šišky jsou uvařené, když vyplavou na povrch. Doporučujeme podávat polité rozpuštěným máslem a posypané cukrem. více informací
Směs na univerzální bramborové těsto pro přípravu bramborových či ovocných knedlíků, povidlových taštiček, bramborových placek, kroket a dalších bramborových pokrmů.
Bramborový knedlík, jedna z nezaměnitelných chutí tradiční české kuchyně. Je vyráběn z nejkvalitnějších bramborových směsí, vyniká výbornou chutí. Připravuje se jako příloha k obdobným pokrmům jako moravský a houskový knedlík, ale i jako příloha k zelí s vepřovým vrabcem, nebo pečené kachně je jedinečný.
Obsahuje 12ks á 500g knedlík
Složení: Směs na bramborové knedlíky 51% (pšeničná mouka, sušené brambory (40%), emulgátor: E471, stabilizátor: E450i, konzervant: disiřičitan sodný, extrakt k ... více informací
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.
Brambory jsou na škrob bohatý, podzemní výhonek rostliny (Solanum tuberósum L.). Řadí se do
čeledi Lilkovité (Solanáceae). Momentálně se jedná o 210 odrůd schválených v Německu. V případě
tohoto produktu jsou brambory kostkovány, vařeny a sterilovány v uzavřeném obalu.
Vzhled: pravidelné kostky
Barva: nažloutlá až žlutá
Konzistence: lojovitá
Složení: Brambory bez slupky, Antioxidační látka (E 223) více informací