Pepř černý patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. Sušené bobule jsou plodem pepřovníku černého, popínavé rostliny. Dnes se pěstuje v mnoha tropických oblastech. Pepř má výraznou, ostrou, až pálivou chuť a štiplavé aroma. Používá se především k dochucení vepřového a hovězího masa, ryb, studených i teplých omáček, polévek nebo salátů. Mletý černý pepř je vhodný také do uzenin, pomazánek a paštik.
Složení: kukuřičný škrob, aromatická látka ethylvanilin, barvivo beta-karoten. Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, celeru, vlčího bobu. více informací
Složení: Pepř černý celý (28,5%), nové koření celé (22,4%), sušená cibule mletá (19,7%), sušený česnek mletý (19,6%), bobkový list drcený (9,8%). více informací
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Kvalitní rajská omáčka pro rychlou a praktickou přípravu. Výborně dochutí těstoviny. Jedná se o dehydratovaný výrobek. Je bez přidaného glutamátu, bez konzervačních látek
Rýže zpracovaná speciální technologií - parboiling. Má vyšší obsah vitaminů a minerálních látek, originální chuť a vysokou návarnost. Nerozvařuje se a zůstává sypká.
Složení: Rýže dlouhozrnná loupaná Parboiled více informací
Nejčastěji se používá k přípravě svařeného vína či punče, do sladkého pečiva, moučníků a perníku. Velmi dobře chutná v kombinaci s čokoládou, kávou, jablky, sladkou rýží nebo hruškami. Je vhodná i do masových specialit.
Slazená švestková povidla bez jablek, tužší, krájitelná konzistence, pasírovaná, bez cizích příměsí.
Minimální trvanlivost je 12 měsíců od data výroby.
Skladujte v suchu při teplotě 0-30 °C.
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C.
Složení: švestky (170 g/100 g výrobku), fruktózo-glukózový sirup, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, barvivo E 150c, konzervant ... více informací
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, slepičí tuk 5%, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůní (E 627, E 631), sušený slepičí vývar 0,6 % (slepičí m ... více informací