Minimální trvanlivost do: data uvedeného ve spodním řádku na víčku.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0–28 °C (a nevystavujte přímému slunečnímu záření).
Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energie kJ 264 kcal 62
tuky g 0,1
z toho nasycené mastné kyseliny g <0,1
sacharidy g 14,9
z toho cukry g 13,9
bílkoviny g 0,4
sůl g <0,1
Složení: pitná voda, broskve min. 18 %, hrušky min. 15 %, cukr, hroznové víno min. 3,6 %, ananas min. 3,6 %, koktejlové třešně (obsahují barvivo erythrosin E12 ... více informací
Uzená paprika má tmavě červenou barvu, kořeněnou chuť a opojné kouřové aroma. Získává se sušením a pomalým uzením sladké papriky. Stačí přidat špetku do jídel, kde se běžně používá sladká paprika, a získají nezaměnitelnou chuť a vůni. Skvěle se proto hodí do všech typů gulášů, ale i na kuřecí maso, ryby, pizzu, směsi s rýží a mletá masa. Výborná je i do studené kuchyně k ochucení sýrů a pomazánek. Vynikající chuť získáte v kombinaci s česnekem.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Pažitka je naťová zelenina s jemně pikantní chutí. Používá se do polévek, omáček, vaječných pokrmů a salátů.
Skladujte v suchu.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: Pažitka sušená krájená.
GMO: Tento výrobek není geneticky modifikován, ani není vyroben z geneticky modifikovaných složek.
Může obsahovat stopy seza ... více informací
Koření na pečené kuře je vyváženou směsí bylinek, papriky a kmínu. Lahodná paprikově-bylinková chuť je podkreslena načervenalou barvou koření, která vytvoří na povrchu kuřete nádherně opečenou kůrku. Směs je kromě kuřecího masa vhodná též na přípravu pečené krůty, drůbežích rolád nebo králičí pečínky.
Složení: jedlá sůl (max. 48 %), paprika sladká mletá, cukr, sušený česnek mletý, kmín mletý, bazalka, oregano, tymián, rozmarýn, látka protihrudkující (E 341) více informací
Moderní bezvaječné těstoviny, bezcholesterolové. Nerozvařují se, jsou vyráběny z velmi kvalitní tvrdé pšenice. Po uvaření si zachovávají vzhled i tvar.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Pepř černý patří mezi celosvětově nejrozšířenější koření. Sušené bobule jsou plodem pepřovníku černého, popínavé rostliny. Dnes se pěstuje v mnoha tropických oblastech. Pepř má výraznou, ostrou, až pálivou chuť a štiplavé aroma. Používá se především k dochucení vepřového a hovězího masa, ryb, studených i teplých omáček, polévek nebo salátů. Mletý černý pepř je vhodný také do uzenin, pomazánek a paštik.
Složení: kukuřičný škrob, aromatická látka ethylvanilin, barvivo beta-karoten. Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, celeru, vlčího bobu. více informací