pečeně bez kosti, bez kůže, bez tuku, bez řetízku, s plátkem
masité plemeno, poraženo při 118-125kg,
země původu: Německo
karton: 18-21kg
kus: 3-4kg více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g (KTN 10ks)
Záruka: 3 měsíce
Tepelně opracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě do 5 °C. Výpek je součastí výrobku.
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě, aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřová žebra ,rýžová mouka,kuchyňská sůl ,paprikový extrakt, bramborový škrob hořčice.
Výživové údaje ve 100g : energetická hodnota 1576 kj/382 kcal ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=750g
Záruka: 3 měsíce
Uchovávat do 5°C
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřové koleno, koření , stabilizátor E 451, přírodní koření,bramborový škrob,extrakty koření ,jedlá sůl.
Vakuově baleno,skladujte od +1°C do +5 °C. ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Vepřové maso 98 %, jedlá sůl ,přírodní koření.
Výživové údaje ve 100g: energetická hodnota 1811kj/432 kcal,tuky-10.1g,z toho nasycené mastné kysel ... více informací
Vepřové droby zmrazené - s podjazyčím růžovo hnědé barvy
Charakteristické vůně, po úpravě se loupe.
Vepřový jazyk lze vařit, dusit, smažit nebo udit. Podává se samotný, na smetaně, s bramborem,...
více informací
Předsmažené obalené rybí prsty z treskovité ryby(APO,Hejk) nemleté, vhodné přípravou v konvektomatu 12min, troubě 12min i fritéze 3,5min; Obsah masa 65%
ks cca 30g
Složení: Filet ze štikozubce obecného, APO 47%, pšeničná mouka, řepkový olej, modifikovaný pšeničný škrob, tapiokový škrob, sůl, paprikový prášek, kurkuma, dro ... více informací