Směs k přípravě šlehaného krému, rostlinného původu, slazená, ve spreji. Tepelně ošetřeno UHT.
Složení: Pitná voda, Ztužený rostlinný tuk z palmových jader (18 %), Cukr (7 %), Stabilizátory: E 420ii, E 463 a E 401, Mléčné bílkoviny, Emulgátory: E 472e, s ... více informací
Díky unikátní inovativní technologii od značky Debic můžete servírovat perfektně našlehanou šlehačku během okamžiku, znovu a znovu. Během pár vteřin máte dokonale připravenou šlehačku k zakončení vašich studených nebo teplých dezertů, ovocných salátů, zmrzliny, kávy a horké čokolády. Jen zatřepejte sprejovkou, podržte svisle stříkací špičkou dolů a stiskněte ventil. Sprej je vzduchotěsný a tak zaručuje vysokou kvalitu a a také kompletní hygienické použití.
Složení: Smetana, hnací plyny N2O a N2; emulgátor E471; stabilizátor karagenan. více informací
Špecle jsou vaječné nudle nebo noky.
Nudle či noky z mouky a vajec se přes síto zavařují do vroucí osolené vody, hotové jsou po vyplavání na hladinu více informací
Nerozmrazený špenát vložíme do hrnce a na mírném ohni pod pokličkou zahříváme. Po rozmrazení dusíme cca 10 minut. Během tepelné úpravy špenát občas promícháme. Dochutíme dle potřeby. Zbytečně dlouhým dušením ztrácí špenát vitamín C.