Hluboce zmrazený obdélníkový koláč pečený na plechu s vanilkovou příchutí, borůvkami (33 %) a drobenkou. Připraveno k podávání.
Návod k použití:
Vyjměte výrobky z obalu. Nechte výrobek rozmrazit po dobu 9 hodin v chladničce. Po rozmrazení skladujte v chladu (max. 7
°C) a spotřebujte do 4 dnů. Nebo rozmrazujte při pokojové teplotě po dobu 3 hodin a spotřebujte do 3 dnů.
PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 12 měsíců.
Skladovací podmínky max. -18°C
Složení: borůvky (33%), mouka (PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, slunečnicový), VEJCE, voda, zahuštěné
máslo (MLÉKO)(1,6%), modifikova ... více informací
Papírový nepromastitelný box na hamburger, kebab a jiné smažené pochutiny odolný proti mastnotě. Využití pro fast food, street food a smažené pokrmy s sebou. Barva hnědá. Rozměr: 19,5x13,5x10cm, balení po 50ks. více informací
Papírový nepromastitelný box na hamburger, kebab a jiné smažené pochutiny odolný proti mastnotě. Využití pro fast food, street food a smažené pokrmy s sebou. Barva hnědá. Rozměr: 13,5x13,5x10cm, balení po 50ks. více informací
Použití:
zmrazené slovenské bramborové halušky jsou uvařené, fluidně zmrazené a proto jsou hotovým pokrmem, který stačí ohřát v mikrovlnné troubě, anebo promíchat s olejem a ohřát na pánvi.
Obsah sáčku vysypeme do mísy a přikryjeme. Vložíme do mikrovlnné trouby a zahříváme 6 minut při výkonu 650 W. Halušky promícháme a zahříváme ještě 8 minut. Po ohřátí připravíme z halušek jídlo podle receptu. V případě menšího množství je potřebné úměrně zkrátit čas ohřevu.
Ohřáté bramborové halušky jsou vhodné jako příloha k masovým a zeleninovým pokrmům a jídel se sýrem a omáčkami. Zvlášť je doporučujeme na přípravu Bryndzových a Tvarohových halušek anebo Strapaček se zelím.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Složení: Brambory (70%), Pšeničná mouka, Sůl více informací
Bez barviv, bez konzervantů, bez umělých sladidel.
Obsahují 13% makové náplně.
Návod k přípravě: zmrazené šišky vložte do vařící vody, vařte cca 3 – 5 min. od bodu varu, šišky jsou uvařené, když vyplavou na povrch. Doporučujeme podávat polité rozpuštěným máslem a posypané cukrem. více informací
Směs na univerzální bramborové těsto pro přípravu bramborových či ovocných knedlíků, povidlových taštiček, bramborových placek, kroket a dalších bramborových pokrmů.
Bramborový knedlík, jedna z nezaměnitelných chutí tradiční české kuchyně. Je vyráběn z nejkvalitnějších bramborových směsí, vyniká výbornou chutí. Připravuje se jako příloha k obdobným pokrmům jako moravský a houskový knedlík, ale i jako příloha k zelí s vepřovým vrabcem, nebo pečené kachně je jedinečný.
Obsahuje 12ks á 500g knedlík
Složení: Směs na bramborové knedlíky 51% (pšeničná mouka, sušené brambory (40%), emulgátor: E471, stabilizátor: E450i, konzervant: disiřičitan sodný, extrakt k ... více informací
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.
Brambory jsou na škrob bohatý, podzemní výhonek rostliny (Solanum tuberósum L.). Řadí se do
čeledi Lilkovité (Solanáceae). Momentálně se jedná o 210 odrůd schválených v Německu. V případě
tohoto produktu jsou brambory kostkovány, vařeny a sterilovány v uzavřeném obalu.
Vzhled: pravidelné kostky
Barva: nažloutlá až žlutá
Konzistence: lojovitá
Složení: Brambory bez slupky, Antioxidační látka (E 223) více informací
Bramborové měsíčky se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům jako vařené i pečené. Tím, že už jsou brambory oloupané, nakrájené a uvařené se můžete zbavit nemalých nákladů na pracovní sílu, opotřebení strojů, energii, vodu apod. Zároveň si ušetříte i spoustu starostí.
Tyto brambory můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte škrobu a nechte odkapat. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o chlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 28denní záruční doba od výroby. Bramborové měsíčky dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Do jedné přepravky E2 se vejdou 4 vaky (dohromady 20 kg).
Teplota skladování: 2-7 °C
Trvanlivost: 28 dní
více informací
Vařené bramborové plátky 6 mm dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Tyto brambory se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům, a to ve formě pečených i vařených brambor. Vařené bramborové plátky 6 mm můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Brambory vařené plátky jsou výborné i jako samostatný chod, který připravíte na pánvi se slaninou či na způsob francouzských brambor.
Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat. Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. 5 pytlů ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby více informací
Vařené loupané brambory typu A. Svým drobným kalibrem se skvěle vyjímají jako příloha k pečeným a grilovaným masům.
Baleny vakuově á 5 kg. Trvanlivost 3 měsíce od data výroby.
Složení: Brambory, Kuchyňská sůl, Antioxidační látka (E 223) více informací
Zámecké vařené brambory jsou menší kulaté brambory. Skvěle se hodí jako příloha vyšší třídy k hotovým jídlům, a to ve formě vařených i pečených brambor. Jejich kvalita je dána vybranou a stálou odrůdou varného typu A/AB, pečlivým očištěním a šetrným tepelným ošetřením. Díky tomu mají výbornou chuť, lojovitou konzistenci a kvalitu stálou v průběhu celého roku. Vhodné také do salátů nebo do těsta na knedlíky.
Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte vyplaveného škrobu (pokud chcete brambory dát do těsta nebo do knedlíků škrob vám naopak pomůže v navázání ostatních ingrediencí) a následně ohřejte ve vodě nebo v konvektomatu. Výrobek je také vhodný smažit nebo péct. Zámecké brambory se hodí i do rezervy, jelikož nezabírají místo v chladícím zařízení. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. Zámecké vařené brambory dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. 4 pytle ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby
více informací
Pečené fazole v rajčatové omáčce 49 %. Sterilováno. Konzerva.
S nízkým obsahem tuku. Zdroj vlákniny. Bez lepku. S vysokým obsahem bílkovin.
Na sporáku: Obsah vylijte do hrnce a za stálého míchání ohřejte. Nevařte. V mikrovlnné troubě: Obsah vylijte do nádoby vhodné
do mikrovlnné trouby a ohřívejte 1,5 minuty při 750 W, promíchejte a ohřívejte
další 1,5 minuty při stejném výkonu. Nechte 1 minutu odstát. Před podáváním promíchejte. Doby ohřevu jsou pouze orientační. Upravte čas ohřevu podle vašeho spotřebiče. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření umístěte do nekovové nádoby, zakryjte a skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.
Složení: fazole 51 %, rajčata 38 %, pitná voda, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá mořská sůl se sníženým množstvím sodíku, kvasný ocet lihový, jedlá sů ... více informací