Směs na univerzální bramborové těsto pro přípravu bramborových či ovocných knedlíků, povidlových taštiček, bramborových placek, kroket a dalších bramborových pokrmů.
Bramborový knedlík, jedna z nezaměnitelných chutí tradiční české kuchyně. Je vyráběn z nejkvalitnějších bramborových směsí, vyniká výbornou chutí. Připravuje se jako příloha k obdobným pokrmům jako moravský a houskový knedlík, ale i jako příloha k zelí s vepřovým vrabcem, nebo pečené kachně je jedinečný.
Obsahuje 12ks á 500g knedlík
Složení: Směs na bramborové knedlíky 51% (pšeničná mouka, sušené brambory (40%), emulgátor: E471, stabilizátor: E450i, konzervant: disiřičitan sodný, extrakt k ... více informací
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.
Brambory jsou na škrob bohatý, podzemní výhonek rostliny (Solanum tuberósum L.). Řadí se do
čeledi Lilkovité (Solanáceae). Momentálně se jedná o 210 odrůd schválených v Německu. V případě
tohoto produktu jsou brambory kostkovány, vařeny a sterilovány v uzavřeném obalu.
Vzhled: pravidelné kostky
Barva: nažloutlá až žlutá
Konzistence: lojovitá
Složení: Brambory bez slupky, Antioxidační látka (E 223) více informací
Bramborové měsíčky se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům jako vařené i pečené. Tím, že už jsou brambory oloupané, nakrájené a uvařené se můžete zbavit nemalých nákladů na pracovní sílu, opotřebení strojů, energii, vodu apod. Zároveň si ušetříte i spoustu starostí.
Tyto brambory můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte škrobu a nechte odkapat. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o chlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 28denní záruční doba od výroby. Bramborové měsíčky dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Do jedné přepravky E2 se vejdou 4 vaky (dohromady 20 kg).
Teplota skladování: 2-7 °C
Trvanlivost: 28 dní
více informací
Vařené bramborové plátky 6 mm dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. Tyto brambory se skvěle hodí jako příloha k hotovým jídlům, a to ve formě pečených i vařených brambor. Vařené bramborové plátky 6 mm můžete připravit hned několika způsoby – vařením ve vodě, vařením v páře v konvektomatu, pečením v troubě nebo smažením ve fritéze či na pánvi. Brambory vařené plátky jsou výborné i jako samostatný chod, který připravíte na pánvi se slaninou či na způsob francouzských brambor.
Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat. Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. 5 pytlů ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby více informací
Vařené loupané brambory typu A. Svým drobným kalibrem se skvěle vyjímají jako příloha k pečeným a grilovaným masům.
Baleny vakuově á 5 kg. Trvanlivost 3 měsíce od data výroby.
Složení: Brambory, Kuchyňská sůl, Antioxidační látka (E 223) více informací
Zámecké vařené brambory jsou menší kulaté brambory. Skvěle se hodí jako příloha vyšší třídy k hotovým jídlům, a to ve formě vařených i pečených brambor. Jejich kvalita je dána vybranou a stálou odrůdou varného typu A/AB, pečlivým očištěním a šetrným tepelným ošetřením. Díky tomu mají výbornou chuť, lojovitou konzistenci a kvalitu stálou v průběhu celého roku. Vhodné také do salátů nebo do těsta na knedlíky.
Před samotnou přípravou brambory propláchněte, zbavte vyplaveného škrobu (pokud chcete brambory dát do těsta nebo do knedlíků škrob vám naopak pomůže v navázání ostatních ingrediencí) a následně ohřejte ve vodě nebo v konvektomatu. Výrobek je také vhodný smažit nebo péct. Zámecké brambory se hodí i do rezervy, jelikož nezabírají místo v chladícím zařízení. Po otevření je doporučeno do 3 dnů zpracovat.
Jedná se o nechlazený výrobek nejvyšší kvality (varný typ A), pro který platí 4měsíční záruční doba. Zámecké vařené brambory dodáváme po 5 kilogramech ve vakuových pytlích, které zaručují dlouhou dobu trvanlivosti. 4 pytle ve vratné přepravce E2.
Skladování: 5–25 °C
Trvanlivost: 4 měsíce od výroby
více informací
Pečené fazole v rajčatové omáčce 49 %. Sterilováno. Konzerva.
S nízkým obsahem tuku. Zdroj vlákniny. Bez lepku. S vysokým obsahem bílkovin.
Na sporáku: Obsah vylijte do hrnce a za stálého míchání ohřejte. Nevařte. V mikrovlnné troubě: Obsah vylijte do nádoby vhodné
do mikrovlnné trouby a ohřívejte 1,5 minuty při 750 W, promíchejte a ohřívejte
další 1,5 minuty při stejném výkonu. Nechte 1 minutu odstát. Před podáváním promíchejte. Doby ohřevu jsou pouze orientační. Upravte čas ohřevu podle vašeho spotřebiče. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření umístěte do nekovové nádoby, zakryjte a skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.
Složení: fazole 51 %, rajčata 38 %, pitná voda, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá mořská sůl se sníženým množstvím sodíku, kvasný ocet lihový, jedlá sů ... více informací
Složení: Zelenina v různém poměru: brokolice 20 – 40 mm, květák 20 – 40 mm, průměr mrkve max 45 mm .
Nutriční hodnota ve 100g výrobku
Energetická hodnota 11 ... více informací
Hluboce zmrazená brokolice. Vhodná jako příloha k masu, na polévky nebo pro přípravu zeleninových jídel.
Země původu Belgie.
Složení: Brokolice
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 164 / 39
Tuky (g) <0,5
nasycené mastné kyseliny (g) <0,1
Sacharidy (g) 4,8
cukry (g) 1,4
... více informací
KOMPOT, OVOCE
Ovocný broskvový kompot. Univerzální polotovar pro pekařskou, cukrářskou a gastronomickou výrobu. Broskve jsou dělené.
Pevný podíl 1800g.
Složení: broskve půlené, voda, cukr, kyselina citrónová, sladidlo E954 více informací
Složení: Broskve, voda, cukr, glukózový sirup nebo glukózo-fruktózový sirup (viz údaj na etiketě), regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací