1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby.
Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku
přípravy.
1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby. Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku přípravy.
1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby. Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku přípravy.
Složení: Pšeničná mouka, 20 % drcená rajčata, pitná voda, 20 % sýr mozzarella,
slunečnicový olej, 15 % raw slanina (vepřový bok, voda, jedlá sůl, konzervant E ... více informací
Smetanový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm.
Složení: pšeničná mouka, smetanový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, kuřecí maso, špenát, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, česnek, dr ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm.
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, anglická slanina, cibule, feferonka, extra panenský olivový olej, sůl, ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, paprikový salám, čerstvá cibule, kukuřice, extra panenský olivový olej, ... více informací