Použitá surovina je losos gorbuša – divoce žijící, nefarmovaný, lovený v severním Pacifiku mezi Aljaškou a Kamčatkou. Filety jsou s kůží, bez kostí, ideální na grilování, pečení nebo vaření v páře. Velice oblíbený, chutný výrobek.
Složení: losos růžový/gorbuša (Oncorhynchus gorbusha), pitná voda ve formě ochranné glazury více informací
filé z aljašské tresky, zmrazené a zpracované přímo na moři, ihned po ulovení. Pokud si chcete dopřát kvalitní rybí maso bez přidané vody a aditiv, sáhněte po rybách, které jsou zamrazené ihned po vylovení přímo na moři. Maso z nich je nejen výrazně chutnější a šťavnatější, ale zachovává si také nutriční hodnoty. Zamrazení na moři představuje nejlepší způsob pro zpracování rybího masa, které putuje k nám do střední Evropy. Takto vzniklé rybí filé je nejkvalitnější, a to z hlediska chuti, šťavnatosti i nutričních hodnot, které si zachovává. Dodá lidskému tělu dietní bílkoviny, minerály, stopové prvky a omega 3 nenasycené kyseliny, stejně jako ryby ulovené a zkonzumované do několika hodin po ulovení, tak jak se s tím setkáváme v přímořských oblastech. Naše filé z aljašské tresky je bez kostí a je vhodné i pro malé děti již od 18. týdne věku.
Použitá surovina je filé z aljašské tresky, zmrazené přímo na moři, exkluzivní kvalita. Díky zpracování a šokovému zmrazení filé na palubě lodi do několika hodin po lovu je zachována kvalita rybího masa – po rozmrazení je jako čerstvě ulovená. Bez kostí. Filé vhodné pro děti.
filé z aljašské tresky, zmrazené a zpracované přímo na moři, ihned po ulovení. Pokud si chcete dopřát kvalitní rybí maso bez přidané vody a aditiv, sáhněte po rybách, které jsou zamrazené ihned po vylovení přímo na moři. Maso z nich je nejen výrazně chutnější a šťavnatější, ale zachovává si také nutriční hodnoty. Zamrazení na moři představuje nejlepší způsob pro zpracování rybího masa, které putuje k nám do střední Evropy. Takto vzniklé rybí filé je nejkvalitnější, a to z hlediska chuti, šťavnatosti i nutričních hodnot, které si zachovává. Dodá lidskému tělu dietní bílkoviny, minerály, stopové prvky a omega 3 nenasycené kyseliny, stejně jako ryby ulovené a zkonzumované do několika hodin po ulovení, tak jak se s tím setkáváme v přímořských oblastech. Naše filé z aljašské tresky je bez kostí a je vhodné i pro malé děti již od 18. týdne věku.
Napichovátka z přírodního bambusu. Délka napichovátka 10 cm. Napichovátka jsou vhodná na servírování fingerfood a různých kulinářských dobrot. Síla materiálu 3 mm. více informací
Lahodný sýr typu rokfór s ušlechtilou modrozelenou plísní uvnitř hmoty, zrající v moderních nadzemních sklepích. Vyniká slanou pikantní chutí po ušlechtilé plísni Penicillium rocqueforti. Tato výtečná poctivá niva je nepostradatelným pomocníkem ve studené i teplé kuchyni. Pravý labužník jí neodolá s vínem, které dá vyniknout její chuti, jako jsou vyzrálá červená vína z pozdních sběrů Cabernet Sauvignon, Merlot nebo Sauvignon.
váha cca 1kg/ks
Karton: 4,7-5,6kg více informací