Zippy style stripsy jsou kuřecí kousky obalované křupavou strouhankou, které spojují ráz "tradiční kuchyně" s Gourmet světem. Ochutnejte tento jedinečný produkt s unikátní chutí, který můžete připravit během několika minut pečení!
100% prsní svalovina, nemleté, kalibrace 1ks = cca 45g
Rozmražený produkt nesmí být opět zmražen! Kvalita se udržuje při skladování při teplotě -18 °C v neporušeném obalu do data označeného na obalu (den/měsíc/rok).
Složení: Výrobek je vyrobený z kuřecích prsíček, rychle naložených, tvarovaných do kousků, obalovaných strouhankou, rychle zmražených, hotový výrobek, s přidan ... více informací
Popis produktu:
Vnitřní filet kuřete brojlera byl ošetřen nálevem, povrch pokryt obalovací směsí, připraven k tepelné úpravě, zmrazen.
Typ zmrazení: Individuální rychlé zmrazení (IQF).
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 12 měsíců.
Složení: Složení:
Kuřecí maso z brojlerů 68 %, obalovací směs (mouka: pšeničná, kukuřičná; škrob: pšeničný, modifikovaný pšeničný; práškový vaječný albumin, ... více informací
Tvarované cibulové kroužky.
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 1,5–2 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 9–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
1 ks = 24,5g = cca 40ks v 1kg balení.
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Doporučení pro přípravu:
Smažit ve fritovacím oleji při 178°C po dobu 2:30-2:45 minut.
V troubě, předehřáté na 220°C, 8-9 minut.
V horkovzdušné fritéze při 200°C, 5-6 minut.
Doporučení pro skladování:
Doručeno jako rychle zmražený produkt.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
-18°C: Viz datum minimální trvanlivosti na obalu.
-12°C: 3 týdny po datu nákupu.
-6°C: 1 týden po datu nákupu.
Minimální trvanlivost 2 roky od data výroby.
Doporučení k přípravě
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 3-4 minuty.
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Datum minimální trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení k uskladnění
-18°C : Viz datum minimální trvanlivosti na obalu.
-12°C : 3 týdny po datu nákupu.
-6°C : 1 týden po datu nákupu.
Doručeno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (26%) (smetanový sýr (pasterizovanýmléko, sůl, bakterie mléčného kvašení, mikrobiální
syřidlo), šlehačka (smetana (mléko), ... více informací