Topping toffee caramel je lahodná polotekutá poleva české výroby. Perfektně se hodí do ovocných a zmrzlinových pohárů, rýžových nákypů, mléčných koktejlů, zmrzlin, palačinek a dalších sladkých pochoutek. Díky své bohaté a krémové struktuře a karamelové chuti podtrhne chuť pečiva, krémové zmrzliny nebo ovoce.
Tuňák v rostlinném oleji s nízkým obsahem kalorií a bohatou nadílkou bílkovin. Díky jemné struktuře masa, která se téměř rozpadá na jazyku, se výborně hodí do lehkých receptů, salátů či pomazánek. Jeho lahodné chuti prostě neodoláte!
Složení: tuňák pruhovaný, sójový olej 21%, pitná voda, jedlá sůl více informací
Nakládané špekáčky v octovém nálevu prokládané čerstvou cibulí a sterilovanou paprikou.
cca 39ks v lahvi, umělé sladidlo, malé nerozřízlé kusy do 5cm
Složení: Buřtíky (drůbeží maso stroj.oddělené 21%, pitná voda, vepřové sádlo, vepřové maso 12%, hovězí maso 10%, vepřové kůže, bramborový škrob, jodovaná jedl ... více informací
Těstoviny semolinové sušené.
Z balení připravíte 14 kg.
Skladujte v suchu.
Trvanlivost: 36 měsíců
Výživové údaje výrobku na 100g:
Energetická hodnota 1505 kJ / 355 kcal
Tuky 1,5 g
z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 72,0 g
z toho cukry 3,2 g
Bílkoviny/Bielkoviny 12,0 g
Sůl/Soľ 0,02 g
Složení: Semolinová mouka z tvrdé pšenice. více informací
Směs je vhodná i ke kořenění dalších pokrmů z brambor jako jsou gratinované nebo pečené brambory. Použitím směsi dostanou brambory výraznou chuť a zajímavou barvu.
Složení: Koření (koriandr, paprika, pepř, kmín, chilli), jedlá sůl, sušená zelenina (česnek). více informací
Z bešamelu (máslová jíška s mlékem) se vaří mnoho druhů omáček, například koprová, křenová či těstovinové sýrové omáčky, ale může se přidat i do špenátu, při zapékání masa a zeleniny nebo všude tam, kde se používá smetana.
Trvanlivost 12 měsíců
Výživové hodnoty (100 g)
Energie 181 kJ/43 kcal
Tuky 1,2 g
z toho nasycené 1 g
Sacharidy 6,3 g
z toho cukry 3,2 g
Bílkoviny 1,6 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,6 g
Složení: Sušené mléko, tuková báze (glukóza, kokosový olej, laktóza), máslová jíška (pšeničná mouka, máslo), škrob, jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni g ... více informací