Použití:
smažená vajíčka, losos, hovězí maso,české šunkofleky, avokádo
Chuť:
silně uzené aroma
Doporučení:
dávkovat až na konci úpravy pokrmu
NA OBJEDNÁVKU-5 DNÍ
Použití:
Rychlý pomocník pro přípravu šípkové omáčky z přírodní a čisté suroviny, nikoliv konzervovaného plodu. Velmi obzvláštní náplně sladkého pečiva.
Použití: zesílení chuti připravovaného slepičího vývaru, k dochucení omáček nebo výpeků
Dehydratovaný výrobek, vývar bez obsahu živočišných bílkovin
Doporučené dávkování: 2 polévkové lžíce (25g) sypké směsi na 1 litr vroucí vody. Návod na přípravu: odměřené množství vývaru přelijte vroucí vodou a důkladně zamíchejte, dále nevařte.Výtěžnost: z 1kg sypké směsi připravíte 40 litrů vývaru.