Bylinkový dressing.
Optimální balení do FastFoodu, jídelen, závodního stravování (skvěle se hodí pro expedici do výdejních míst)
s jemnou chutí a vůní aromatických bylin (1,5%).
Dresink emulgovaný. Emulgováno s obsahem tuku 20 %.
Bylinkový dressing vyroben z prémiového českého bílého jogurtu vhodný pro bezlepkovou dietu s jemnou chutí a vůní aromatických bylin (1,5%).
Výrobek skladujte při teplotě od + 2 °C do + 25 °C, po otevření uchovejte v chladu při teplotě od + 2 °C do +8 °C a spotřebujte do 3 týdnů.
Dressing s jemnou chutí francouzské hořčice vynikající nejen na ochucení zeleninových a míchaných salátů, ale především na ochucení různých druhů luštěnin. Svou jemnou hořčicovou chutí obohatí veškeré saláty s uzeninou či masem. Vhodný pro bezlepkovou dietu. Vyrobeno z českého jogurtu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Francouzský dressing.
Optimální balení do FastFoodu, jídelen, závodního stravování (skvěle se hodí pro expedici do výdejních míst)
dressing s jemnou chutí hořčice francouzského typu (obsahuje hořčičné semínko).
Majonéza lahůdková 50%, jejíž vlastnosti dosahují jedné z nejvyšších kvalit, má bohatou, krémovou konzistenci a výbornou chuť.
Složení: 4,8 % vaječných žloutků, 50 % řepkového oleje – obsahuje omega 6 a omega 3 mastné kyseliny, vysoká viskozita, pojivost a stabilita. Bez lepku.
více informací
Omáčka Sriracha je světoznámá omáčka, jež je pojmenovaná podle thajského městečka Si Racha. Hlavní tóny této omáčky udává směs pálivých chilli papriček a česneku. Omáčka pochází přímo z Thajska a je právem považována za nejchutnější a nejkvalitnější. Její velmi ostrá chuť je ideální k červenému masu, drůbeži, zvěřině, slanině, kebabu, pečeným klobásám, kuřeti, rybám a mořským plodům, dim sum, nudlím, opečené rýži a jiným oblíbeným asijským i evropským jídlům.
Složení: chilli 61%, cukr, česnek, sůl, voda, E260, E330, zvýrazňovač chuti E621, stabilizátor E415, konzervant E202 více informací
Sýr Allami je vynikající volbou pro grilování a smažení. Na pánvi či na grilu se nerozteče a lahodně se táhne na jazyku. Můžete ho použít také čerstvý, nakrájet nadrobno či nastrouhat na salát.
Uchovejte v teplotě 4–8 °C.