Stabilní v teplém a kyselém prostředí (citrón, rajčata, alkohol). Lze dobře redukovat, přirozeně zahušťuje. Nesráží se. Stabilní v ohřevné vaně minimálně 2 hodiny. Zachovává si stálé vlastnosti i při prudkém ochlazení a následné regeneraci.
Červený čedar, sýr plátky.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal. Uchovejte při teplotě +2 °C do +7 °C.
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury, barvivo: annatto norbixin. více informací
Varianta k živočišné smetaně na vaření, 25% rostlinného tuku s vynikající chutí díky použití podmáslí a sušeného mléka Vhodná na zahušťování omáček, k dochucení těstovin, zeleniny a masa, nehrudkuje, dobře se váže k potravině Je nesladká, ale cukr lze přidat.
Přírodní sýr s bílou plísní na povrchu. Zrající plísňový sýr ideální ke smažení či nakládání.
Každý sýrař dobře ví, že sýry se musí dělat poctivě rukama a z kvalitních surovin. I proto je Sedlčanský tak výtečně zrající hermelín s výraznou, typickou chutí, jemným houbovým aroma a krásně prozrálým, krémovým jádrem. K jeho výrobě používáme mléko výhradně od českých farmářů a dodržujeme osvědčenou recepturu. Tradice sýrařského řemesla je pro nás totiž věcí cti. Takto se značkou Sedlčanský vyrábíme vyzrálé speciality již více než 60 let. Když ochutnáte, zaručeně to poznáte. více informací
Hermelín od značky Král sýrů je vláčný sýr s jemnou chutí a krémovou konzistencí.
Ušlechtilá plíseň doprovází zrající proces sýru a dodá mu osobité aroma. Přirozeně bez laktózy, obsah laktózy <0,01 g/100 g.
Skladujte při teplotě 2–8 °C.
Složení: Mléko, Jedlá sůl, Mlékařské kultury, Penicillium candidum více informací