Kuřecí prsní maso nakrájené na kousky různých geometrických tvarů. Obaleno v tempuře. Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Na pánvi - produkt dejte na pánev s rozehřátým olejem, zavřete víko a zahřívejte na středním plameni alespoň 5 minut, občas otočte.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek položte na plech pokrytý pečicím papírem a zahřejte na 180 °C po dobu alespoň 5 minut, za občasného otáčení, dokud výrobek nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte výrobek do fritézy (předehřáté na 180 °C). Smažte 3 minuty, dokud se produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Horkovzdušná fritéza - nastavte teplotu na 200 °C a smažte 5 minut. V polovině doby smažení protřepejte.
Složení: Kuřecí vnitřní prsní filet 69%, obal (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: pšeničný, bramborový; sůl, koření: celer, černý pepř; cukr, dextróza, k ... více informací
Kuřecí paličky z křídel, marinované a obalené v BBQ koření, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Váha jednoho kusu: 35 – 75g (cca 24ks/kg)
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Produkt nevyžaduje předchozí rozmrazování.
Na pánvi - Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a zahřívejte na středním ohni po dobu alespoň 5 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech vyložený pečicím papírem, pečte alespoň 10 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte zmrazený produkt do fritézy předehřáté na 180 ºС. Smažte 4-6 minut, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Složení: Kuřecí křídla - paličky, voda, cukr, sušená zelenina: rajčata, cibule, česnek; maltodextrin, sůl, modifikovaná kukuřice, škrob, regulátor kyselosti oc ... více informací
Horní a střední části marinovaných kuřecích křídel, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Křídlo z kuřete brojlera, voda, škrob: rýžový, modifikovaný tapiokový; sůl, stabilizátory: tripolyfosfáty, polyfosfáty, pirofosfáty;
koření: kmín, ko ... více informací
Horní a střední části kuřecích křídel, jemně marinované, obalené ve strouhance, křupavé. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Složení:
Kuřecí křídla brojlerů 79 %, strouhanka (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: tapiokový, pšeničný, modifikovaný pšeničný; pšeničný l ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=900g
Záruka: 3 měsíce
Složení: Kuřecí křídla 95 % ,řepkový olej, koření, maltodextrin, sůl, extrakty koření,barvivo E 120.
Výživové údaje ve100g: energetická hodnota 1045 kj/249 ... více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců při teplotě -18°C, po rozmražení skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Dodavatel: KappersFoods b.v., Nizozemsko
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500). více informací
Kuřecí prsa jsou nejdietnější a nejrychleji upravitelná část kuřete. Obsahují nízký podíl tuku, a proto představují ideální pokrm pro osoby na redukční dietě či sportovce. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Kuřecí prsa mají ale tendence k vysušení, je proto doporučeno je předem nakládat či marinovat.
6ks cca 12kg více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Lahodné pečené kuřecí prsní řízky nakrájené na 5mm plátky. Po rozmrazení jsou plátky připraveny k použití na pizzu, do sendvičů a baget apod.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500).
Výrobek neobsahuje alergeny. více informací
Kuřecí prsa jsou nejdietnější a nejrychleji upravitelná část kuřete. Obsahují nízký podíl tuku, a proto představují ideální pokrm pro osoby na redukční dietě či sportovce. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Kuřecí prsa mají ale tendence k vysušení, je proto doporučeno je předem nakládat či marinovat. více informací