Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
KTN: 15-18kg
kus: cca 1,7kg více informací
Kus libového masa, který se oddělí ze strany spodního šálu kýty.
Hovězí váleček je velmi chutné a libové maso jemně prorostlé tukem, které je perfektní na přípravu svíčkové nebo tataráku
Karton: cca 15-18kg
Kus: cca 1,8kg
více informací
Vysoký roštěnec vyzrálý mokrým způsobem, má jemné maso s tukovým mramorováním, které dodává tomuto steaku typickou chut a štavnatost.
Karton: cca 16kg
Kus: cca 2kg více informací
Ořech je libová část z předku zadní kýty (předkýtí). Je složený ze tří částí svaloviny, které se od sebe oddělují. Vynikající je pečínka (peče se v celku), pokud je maso perfektně vyzrálé a odleželé, hodí se i na steak.
Karton: 20-24kg
Kus: 5-6kg více informací