Návod k přípravě:
vařit - mražené
v hrnci 3-10 minut
Pro dosažení nejlepší chuti připravujte ze zmrazeného stavu. Vyjměte z obalu. Umístěte do hrnce s vroucí vodou. Přiveďte k varu. Vařte do změknutí 3-10 minut. Před podáváním nechte dobře odkapat.
Skladování:
Uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší. Důležité: Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Fliudně jednotlivě rychlozmrazená. Tato technologie umožňuje zachovat původní barvu, chuť, konzistenci, obsah výživných látek a vitamínů čerstvé zeleniny.
Složení: brokolice, květák, baby mrkev, žlutá mrkev více informací
Většina z nás nechce trávit v kuchyni příliš času. Vstříc tomuto trendu vycházejí také mražené výrobky s jednoduchou a rychlou přípravou z nově uvedené řady „Na pánev“. Oblíbená jídla řecké, mexické, italské a asijské kuchyně obsahují vysoký podíl kvalitní zeleniny, vybrané koření a přílohu v podobě těstovin nebo rýže. Milovníci masa jistě ocení dvě masové varianty, a to řeckou „à la GYROS“ a tu, která je inspirovaná asijskou kuchyni „à la ASIE“.
Tyto výrobky jsou skvělou alternativou zdravého a rychlého oběda nebo večeře. Neobsahují žádné konzervanty ani barviva. K dispozici jsou v praktickém jednoporcovém balení 400 g, které můžete mít v mrazáku vždy po ruce.
Většina z nás nechce trávit v kuchyni příliš času. Vstříc tomuto trendu vycházejí také mražené výrobky s jednoduchou a rychlou přípravou z nově uvedené řady „Na pánev“. Oblíbená jídla řecké, mexické, italské a asijské kuchyně obsahují vysoký podíl kvalitní zeleniny, vybrané koření a přílohu v podobě těstovin nebo rýže. Milovníci masa jistě ocení dvě masové varianty, a to řeckou „à la GYROS“ a tu, která je inspirovaná asijskou kuchyni „à la ASIE“.
Tyto výrobky jsou skvělou alternativou zdravého a rychlého oběda nebo večeře. Neobsahují žádné konzervanty ani barviva. K dispozici jsou v praktickém jednoporcovém balení 400 g, které můžete mít v mrazáku vždy po ruce.
Složení: zelenina (paprika červená a žlutá, cuketa, cibule, rajče), rýže, kuřecí maso, bylinky (oregano, tymián, kurkuma, ad.). více informací