Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena vybranými sýry: mozzarellou, ementálem, čedarem a nivou, jemně dochucena bazalkou a česnekem.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Sypká směs z obilovin pro přípravu moučníku.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Složení: cukr, pšeničná mouka, kokos strouhaný, škrob, sušená vejce, kypřicí látky (E 450, E 500), emulgátory (E 477, E 471, E 481), zahušťovadlo xanthan, arom ... více informací
Kypřicí prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále pak do perníku, palačinek apod. Těsta zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.
.
Složení: kypřicí látky difosforečnan disodný a hydrogenuhličitan sodný, pšeničná mouka (obsahuje lepek). více informací