Ovocná přesnídávka, potravina pro obilnou výživu a ostatní výživu jinou než obilnou určená pro výživu kojenců a malých dětí
Složení: Jablečná dřen 85% hm., voda, cukr, modifikovaný škrob, antioxidant: kyselina askorbová, vitamín C (min. 10 mg ve 100 g, tj. 40% referenční hodnoty pro ... více informací
Hellmann's přináší nové a chutné salátové dresinky, které je možné použít i jako dip k oblíbeným jídlům jako jsou masové stejky, wrapy. Chuťově obohatí vaše oblíbené jídlo a udělají z něj nezapomenutelný zážitek, který oceníte vy, vaši blízcí i vaši kamarádi.
Dresinky jsou vyrobené z charakteristických ingrediencí, jako jsou italský sýr a česnek.
Vhodné pro vegetariány.
Složení: Voda, řepkový olej 20 % hm., jablečný ocet, modifikovaný kukuřičný škrob, italský tvrdý SÝR 2 % hm. (MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo), pasterizovaný VAJEČNÝ ... více informací
Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. 100g výrobku je vyrobeno ze 127g masa.
Skladujte při teplotě od +1 °C do +20 °C, do relativní vlhkosti vzduchu 70 %, vyvěšené.
Střívko není určeno ke konzumaci. Po nakrojení výrobku spotřebujte do 6 dnů.
Výživové údaje ve 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1993 kJ / 481 kcal;
Tuky: 42,0 g,
z toho nasycené mastné kyseliny: 14,9 g;
Sacharidy: 3,6 g, z toho cukry: 0,5 g;
Bílkoviny: 22,2 g;
Sůl: 4,4 g.
Prodávající: Kostelecké uzeniny a.s., č.p. 60, 588 61 Kostelec, Česká republika.
Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso, jedlá sůl, sušená zelenina (červená řepa, česnek), dextróza, koření, stabilizátor E 250; antioxidant E 316; ... více informací
Hořčice Dijon patří do kategorie speciálních hořčic a lze ji právem považovat za vlajkovou loď této skupiny. Název vznikl od místa původu - francouzského města Dijon. Surovinou pro tuto hořčici jsou výhradně semena hořčice černé (hnědé) ze kterých jsou v průběhu speciálního výrobního procesu odstraněny tmavé slupky a výsledná hořčice je tvořena ze žlutého obsahu semínka pod slupkou. Dodržují se též určité tradiční předpisy receptů. Hořčice Dijon se vyznačuje výraznou charakteristickou ostrou pálivou chutí a výrazně žlutou až žlutohnědou barvou.
Její uplatnění je velmi široké, hojně se používá jako přísada do různých omáček a základů v teplé kuchyni, potírá se s ní maso pro grilování a samozřejmě též jako příloha k uzeninám nebo teplým a studeným masům.
Složení: pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, jedlá sůl (max. 5,5%), antioxidant disiřičitan draselný, barvivo kurkumin více informací
Speciální hořčice dijonského typu, hrubozrnnou hořčicí, slunečnicovým olejem a bílým vínem
Složení: ocet kvasný lihový (47%)*, HOŘČIČNÁ semínka, pitná voda, jedlá sůl, bílé víno 4,8% (obsahuje SIŘIČITANY), cukr, přírodní aroma, regulátor kyselosti: k ... více informací
Vyrábí se ze směsi semen bílé a černé (hnědé) hořčice, obsahuje viditelně hrubě mleté černé slupky a vyšší procento cukru. Vzhledem k obsahu černého semene, které poskytuje svým složením vlastní konzervační účinek, nebývá kremžská hořčice často dále konzervována, rovněž se nepoužívají přídatná barviva.
Složení: pitná voda, hořčičné semínko, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření více informací
Hořčice je dochucovací přípravek v podobě husté žluté nebo žlutohnědé pasty vyrobené z mletých hořčičných semínek smíchaných s vodou, octem, solí, cukrem, mletým kořením, olejem nebo jinou kapalinou. Může být přibarvená kurkumou. Má ostrou, mírně až silně pálivou chuť. Většinou je konzervována kyselinou benzoovou.
Složení: Voda, hořčičné semeno, kvasný ocet, cukr, jedlá sůl (nejodidovaná), konzervant benzoan sodný (max.1000mg/kg), barvivo betakaroten E 160a, koření. více informací
Vyrábí se z jemně mletých semen hořčice bílé; složení semen i použitá technologie vede k výrobku jemnějšímu, méně palčivému. Hořčice je většinou přibarvovaná umělými nebo přírodními barvivy a konzervovaná.
Složení: pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření, antioxidant disiřičitan draselný více informací
Masný výrobek, tepelně opracovaný, hluboce zmrazený. Rozmrazit a servírovat.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování:
- Uchovávejte při -18 °C
- Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Rozmrazení 10 h při teplotě 7 °C
Složení: Vepřové maso 87%, voda, škrob, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, konzervant: E250), stabilizátory (E450, E451), dextroza, jedlá sůl, antioxidanty (E3 ... více informací