Tyto sýrové nugety jsou výraznou svačinkou s černým povlakem (díky přírodnímu rostlinnému uhlíku) a měkkou oranžovou čedarovou náplní. Jalapeño papričky dodávají pikantní šmrnc. Chili Cheddar Black Nuggets můžete podávat jako svačinku na zobání s dipy, součást společného talíře nebo křupavé zakousnutí do jinak nudného zeleného salátu. Zkombinujte je s dalšími sýrovými nugety Aviko: červenými s omáčkou Habanero a klasicky přírodně světlými s čedarem a jalapeñem, abyste vytvořili jedinečný set, který upoutá pozornost vašich hostů. Chili Cheddar Black Nuggets se rychle připravuje ve fritéze (3-3,5 min) a snadno se porcuje. Produkt vhodný pro vegetariány.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Prémiový výrobek na způsob autentické francouzské klasiky. Vyrobeno z bramborových plátků, krémové omáčky a brokolice.
Způsoby přípravy:
Trouba 20-25 min/220°C
Konvektomat 15-18 min/200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, smetana 35%, brokolice 20%, sýr 6%, sůl, stabilizátor (E461), aroma, koření. více informací
Sýrové nugety s červenou paprikou a ostrou Habanero omáčkou v křupavém nápadném červeném obalu. Skvělé jako chuťovka k pivu nebo jako součást obložených talířů pro větší skupiny lidí, na oslavy, pikantní předkrm.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: pšenisýr (25 %, původ EU), (mléko, sůl, mléčné kultury, mikrobiální syřidlo, škrob, barvivo (E160a), voda, pšeničná mouka, červená paprika (8%), slune ... více informací
Batátové hranolky pomohou přidat barvy do vašeho menu. Mají výraznou chuť. Jsou ideální jako pikantní svačinka s citrónovou majonézou nebo jako sladký dezert s karamelovým dipem. Výborné jako dětské menu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: batáty, řepkový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, dextrin, sůl, kypřící prostředek (E500, E450), barvivo (výtažek z papriky), zahušťovadlo (E415 ... více informací
Velmi tenké a dlouhé klasické rovné hranolky, dobře známé z mezinárodních fastfoodových řetězců a oblíbené zejména u mladších strávníků. Díky svému tvaru jsou dokonale křupavé a mají nefalšovanou bramborovou chuť. Nejčastěji se konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale s trochou fantazie můžete vytvořit zajímavé pokrmy. Doporučená příprava je v troubě.
14x600g
karton: 8,4kg
Klasické extra tenké rovné hranolky, které se svou křupavostí blíží chipsům.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 - 3 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Málo sodíku. Bezlepkové. Vegetariánské. Veganské.
Aviko hranolky s názvem Super Crunch Pure & Rustic jsou mražené hranolky, které vypadají jako domácí. Zachováním slupky na bramborách dáváme hranolkům čistou a plnou bramborovou chuť. Tyto hranolky mají speciální povlak, který zajistí, že zůstanou křupavé mnohem déle. To prodlužuje dobu servírování a vede k menší ztrátě tepla ve srovnání s běžnými hranolky. Díky extra křupavosti je Super Crunch Pure & Rustic ideální přílohou pro výdej s sebou a rozvoz. Tento výrobek je předmažený na 100% slunečnicovém oleji, takže příprava ve fritéze nebo troubě je o poznání rychlejší. Aviko hranolky Super Crunch Pure & Rustic se skvěle hodí k hamburgerům a dalším klasickým masovým nebo rybím pokrmům. Vhodné pro bezlepkovou, bezlaktózovou, vegetariánskou a veganskou dietu.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Trouba 15-17 min/220°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5-3 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Připraveny se speciální bezlepkovou krustou pro větší křupavost. Aviko Super Crunch hranolky jsou extra křupavé, vydrží dlouho teplé a jsou připraveny z těch nejlepších brambor. Vyberte si variantu se slupkou.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-3,5 min/175°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, dextrin, kypřící prostředek (E500, E450), maltodextrin, zahušťovadlo (E ... více informací
Aviko Turbo Classic hranolky 7 mm, stejně jako jiné výrobky řady Turbo, mají velmi krátkou dobu přípravy, díky čemuž jsou ideální pro časy špičky v restauraci, když potřebujete obsloužit rychle velké skupiny hostů.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2 min/175°C
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C/ 8 dní při 4 °C
Hranolky Turbo Plus mají extra krátkou dobu přípravy - cca 90 vteřin - a vysokou váhovou výtěžnost min. 90%. Opticky zabírají více místa, takže porce vypadá objemnější.
Způsoby přípravy:
Fritéza 1,5 min/175°C
Konvektomat 10min/190°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C / 8 dní při 4 °C
Grip ‘n Dip hranolky s extra křupavou povrchovou úpravou ve tvaru U přinesou do vašeho podnikání změnu a svěží vítr. Můžete je podávat jako ojedinělý předkrm nebo lehký snack. Jsou ideální pro namáčení ve vašich oblíbených domácích dipech. Rustikální vzhled, ojedinělý tvar a křupavost podpoří zážitek z jakéhokoli jídla – ať už masitého nebo vegetriánského. AVIKO Grip ‘n Dip se perfektně hodí pro rozvoz a takeaway.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 - 3,5 min/175°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřící látky (E450, E500), maltodextrin, zahušťovadlo ( ... více informací
Mozzarellové tyčinky jsou jedním z nejoblíbenějších sýrových chuťovek, které můžete mít ve svém menu. Aviko Mozzarella Sticks jsou obalované a jemně ochucené. Můžete je podávat jako samostatný snack nebo je zakomponovat do obloženého talíře appetizery. Produkt je počitatelný, což usnadňuje výpočet food cost. Rychlá příprava ve fritéze, konvektomatu nebo troubě. Nóbl smažák z Mozzarelly v rukama konzumovatelné verzi.
Způsoby přípravy:
Fritéza 2,5 min/175°C
Trouba 7 - 8 min/220°C
Konvektomat 5 - 6 min/200°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Jednoduchý klasický tvar, dobře známý všem, kteří si připravují hranolky sami doma, ale tentokrát s nesrovnatelnou chutí a křupavostí! Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako všední příloha. Mohou se připravovat v troubě, ale i ve fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
20x450g
karton: 9kg
Aviko Pom'Patati/Lachebejkes jsou chutné tvářičky z bramborové kaše, které dokonale zpestří oběd Vašim dětem. Můžete je připravit v troubě, fritéze nebo na pánvi.
Složení: brambory, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový), rýžová mouka, sůl, dextróza, stabilizátor (E464), výtažky z koření více informací
Rösti se vyrábějí z nahrubo nastrouhaných brambor, mají skvělou jemně cibulovou chuť, a s trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Jestliže neseženete bramboráčky, rösti je hravě jako příloha nahradí. Také jsou bezlepkové a vhodné i pro vegany! Mohou se připravovat v troubě či ve fritéze nebo na pánvi. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut! Víkendová snídaně jedna báseň.
8x750g
karton: 6kg
Složení: brambory, slunečnicový olej, dextróza, sůl, sušená cibule, stabilizátor (E 450), bílý pepř více informací
Udělejte své menu atraktivnějším s našimi sýrovo cibulovými vroubkovanými hranolky. Perfektní volba pro každou restauraci, která chce nabídnout něco osobitého. Jejich zvlněný vroubkovaný podélný řez drží bohatý sýrový posyp a zajišťuje, že každé sousto bude stejně dobré jako první. Tyto hranolky nejen potěší davy lidí, ale jsou také všestranné a slouží jako vynikající základ pro koncept loaded fries - omáčka nebo maso se zeleninou navrch porce hranolků. Ať už jsou doplněny dalším sýrem, masem nebo čerstvými oblohami, naše podélně vroubkované hranolky Wawy Blends s cibulí a sýrem nabízejí nekonečné možnosti, jak ohromit vaše hosty a přimět je, aby se vraceli pro jedinečný chuťový zážitek.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, aroma, dextrin, jedlá sůl, bramborový škrob, koření, kypřící lá ... více informací
Prosluňte své menu našimi Wavy Blends Paprika Fries! Tyto hranolky jsou sypány paprikovým kořením, což z nich dělá perfektní základ pro vytváření typických hranolkových pokrmů. Jedinečný podélný vroubkovaný řez zvýrazňuje nejen chuť, ale i texturu a poskytuje křupavý základ pro různé typy loaded fries. Podávejte je samostatně, jako přílohu nebo je posypte sýrem, zalijte zakysanou smetanou nebo vlastní speciální směsí čím hranolky polijete. Přidáním pár ingrediencí na samotné hranolky můžete vytvořit samostatný pokrm, který bude mít skvělou marži. Vroubkované hranolky představují jednoduchý způsob, jak aktualizovat svůj jídelníček a využít aktuální trendy v gastronomii. Nabídněte svým hostům dokonalý produkt, který si zachová svou prémiovou chuť od prvního namočení až po poslední sousto.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, koření, jedlá sůl, dextrin, maltodextrin, kvasnicový extrakt, aroma, kypří ... více informací
Nejpopulárnější vlnkované hranolky na trhu. Díky vlnkovanému řezu jsou hranolky ještě křupavější a získají krásnou zlatavou barvu. Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako příloha při večerním menu. Mohou se připravovat v troubě či fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
17x750g
karton: 12,75kg
Vícezrnná bageta vyrobena z kvásku. Atraktivní vzhled, vhodná k plnění. Po rozmrazení je připravena k podávání. Tip: Pro větší křupavost lze dopéct při 200°C 5 min. více informací
Croissant BAKE-UP®, jedinečný nadýchaný croissant, vyvinutý novou patentovanou technologií pro úsporu místa při skladování v mrazícím zařízení. Další velkou výhodou je expressní doba přípravy. Do 30-ti minut je připravený k servírování - a snídaně je hotova. Po vyjmutí z mrazícího zařízení vkládejte bez rozmrazení přímo do předehřáté pece. Pec nesmí být v průběhu pečení otevřena, těsto criossantu by jinak nebylo nadýchané. Croissant BAKE-UP® - tenký plátek mraženého těsta, ze kterého vzejde po upečení nádherně nadýchaný croissant... nechte se překvapit...
Pečivo z plundrového těsta, máslová čokoládová rolka, ideální pro rauty, bankety, koktejly. Bala vyvinuta novou patentovanou technolgií pro úsporu místa při skladování v mrazícím zařízení. Další velkou výhodou je expressní doba přípravy. Do 30-ti minut je rolka připravena k servírování - a snídaně je hotova. Po vyjmutí z mrazícího zařízení vkládejte bez rozmrazení přímo do předehřáté pece. Pec nesmí být v průběhu pečení otevřena, těsto by jinak nebylo nadýchané.