Mražená zeleninová směs
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení:
zelenina v různém poměru – mrkev, hrášek, kukuřice (min. 24 %) více informací
Tradiční česká klasika – bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 - 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem. více informací
Tradiční české knedlíky plněné netradičně – čokoládou. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu. více informací
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena vybranými sýry: mozzarellou, ementálem, čedarem a nivou, jemně dochucena bazalkou a česnekem.
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena šunkou, mozzarellou, jemně dochucena bylinkovým máslem, bazalkou a oreganem.
Tradiční české klasika - knedlíky plněné jahodami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou. více informací
Tradiční česká klasika – knedlíky plněné meruňkami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou.
Smažený donut politý tmavou polevou s čokoládovou příchutí. Zdobený posypem z mléčné čokolády.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Těsto (82%) [PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, pitná voda, cukr, řepkový olej, droždí, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ mouka, kypřící látky (E450, ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek s vídeňským lineckým těstem, s náplní (30%) s brusinkami
(16%) a s náplní (27%) z bílé čokolády (2,5%) a šlehačky (20,5%), zdobeno klikvami (0,5%) a hoblinkami bílé čokolády (2%), připraveno k podávání.
Složení: smetana (MLÉKO), cukr, brusinky, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, bambucký, kokosový, slunečnicový), voda, plnotučné MLÉKO, ... více informací
Barevně elegantní dort v kontrastu s kyselostí plodů malin. S tímto dortem vaše srdce roztaje! Kakaový křupavý korpus pokrytý vrstvou na jazyku tajícího čokoládového krému. Na něm jsou křupavé kousky čokolády a malinová pomazánka zdobená celými malinami a čirou dortovou glazurou pro efektní ukončení.
12 porcí
Trojité čokoládové potěšení: těsto, náplň a poleva.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový); VEJCE; mouka (PŠENICE); voda; glukózový sirup; kakaový prášek (3,5%); sirup z invertníh ... více informací
Nadýchaný korpus s krémem z bílé a tmavé čokolády.
4x12 porcí
Vandemoortele
0V-CH - rozmrazování 2 hod. celý výrobek, 15-30min. 1 porce, po rozmrazení uchovávat v chladu do 5°C
Složení: Cukr; smetana (MLÉKO); rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový; bambucký; kokosový); VEJCE; voda; mouka (PŠENICE); plnotučné MLÉKO; kak ... více informací
Nové pojetí klasického dortu: vrstvy ořechového a světlého piškotového korpusu pro skvělý vzhled. Díky vrstvě půlených meruněk chutná skvěle ovocně.
12 porcí
Složení: meruňky (35 %), PŠENIČNÁ mouka, voda, cukr, řepkový olej, LÍSKOVÉ OŘECHY (3 %), PŠENIČNÝ škrob, palmový tuk, glukózo-fruktózový sirup, koncentrovaná S ... více informací
Kombinace pekanových ořechů, máslového karamelu „fudge“ a krému s bílou čokoládou.
Doba rozmrazení: 30-60 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; smetana (MLÉKO); mouka (PŠENICE; předželatinovaná PŠENIČNÁ mouka); PEKANOVÉ OŘECHY; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); voda; VEJCE; másl ... více informací
Výrazná tmavě červená barva těsta vytváří ve spojení s bílou tvarohovou náplní a polevou se šupinkami z bílé čokolády přitažlivý kontrast a dokonalou chuťovou harmonii. „Sametový“ se mu říká pro jeho těsto, které je plné vzduchových mikrobublinek, což tomuto dortu zajišťuje výjimečnou jemnost a nadýchanost.
3x12porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; plnotučný čerstvý sýr (MLÉKO); VEJCE; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); mouka (PŠENICE); voda; škrob; glukózový sirup; škrob (PŠENICE); ... více informací
Dort se šlehačkovým krémem a limetkovou náplní, zdobené limetkovou kůrou.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Klasický, ale vzrušující. Chutný pečený tvarohový koláč vyrobený z lahodného tvarohu, kysané smetany a vajec.Tmavá směs se otáčí se světle zbarveným tvarohem, aby vytvořily perfektní vzhled zebry. Koláč je předkrájen na 12 porcí. více informací