Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena šunkou, mozzarellou, jemně dochucena bylinkovým máslem, bazalkou a oreganem.
Tradiční české klasika - knedlíky plněné jahodami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou. více informací
Tradiční česká klasika – knedlíky plněné meruňkami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou.
Smažený donut politý tmavou polevou s čokoládovou příchutí. Zdobený posypem z mléčné čokolády.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Těsto (82%) [PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, pitná voda, cukr, řepkový olej, droždí, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ mouka, kypřící látky (E450, ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek s vídeňským lineckým těstem, s náplní (30%) s brusinkami
(16%) a s náplní (27%) z bílé čokolády (2,5%) a šlehačky (20,5%), zdobeno klikvami (0,5%) a hoblinkami bílé čokolády (2%), připraveno k podávání.
Složení: smetana (MLÉKO), cukr, brusinky, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, bambucký, kokosový, slunečnicový), voda, plnotučné MLÉKO, ... více informací
Barevně elegantní dort v kontrastu s kyselostí plodů malin. S tímto dortem vaše srdce roztaje! Kakaový křupavý korpus pokrytý vrstvou na jazyku tajícího čokoládového krému. Na něm jsou křupavé kousky čokolády a malinová pomazánka zdobená celými malinami a čirou dortovou glazurou pro efektní ukončení.
12 porcí
Nadýchaný korpus s krémem z bílé a tmavé čokolády.
4x12 porcí
Vandemoortele
0V-CH - rozmrazování 2 hod. celý výrobek, 15-30min. 1 porce, po rozmrazení uchovávat v chladu do 5°C
Složení: Cukr; smetana (MLÉKO); rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový; bambucký; kokosový); VEJCE; voda; mouka (PŠENICE); plnotučné MLÉKO; kak ... více informací
Nové pojetí klasického dortu: vrstvy ořechového a světlého piškotového korpusu pro skvělý vzhled. Díky vrstvě půlených meruněk chutná skvěle ovocně.
12 porcí
Složení: meruňky (35 %), PŠENIČNÁ mouka, voda, cukr, řepkový olej, LÍSKOVÉ OŘECHY (3 %), PŠENIČNÝ škrob, palmový tuk, glukózo-fruktózový sirup, koncentrovaná S ... více informací
Kombinace pekanových ořechů, máslového karamelu „fudge“ a krému s bílou čokoládou.
Doba rozmrazení: 30-60 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; smetana (MLÉKO); mouka (PŠENICE; předželatinovaná PŠENIČNÁ mouka); PEKANOVÉ OŘECHY; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); voda; VEJCE; másl ... více informací
Výrazná tmavě červená barva těsta vytváří ve spojení s bílou tvarohovou náplní a polevou se šupinkami z bílé čokolády přitažlivý kontrast a dokonalou chuťovou harmonii. „Sametový“ se mu říká pro jeho těsto, které je plné vzduchových mikrobublinek, což tomuto dortu zajišťuje výjimečnou jemnost a nadýchanost.
3x12porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; plnotučný čerstvý sýr (MLÉKO); VEJCE; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový); mouka (PŠENICE); voda; škrob; glukózový sirup; škrob (PŠENICE); ... více informací
Dort se šlehačkovým krémem a limetkovou náplní, zdobené limetkovou kůrou.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
4x12 porcí
Vandemoortele
Trojité čokoládové potěšení: těsto, náplň a poleva.
Doba rozmrazení: 15-30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
3x12 porcí
Vandemoortele
Složení: cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; slunečnicový); VEJCE; mouka (PŠENICE); voda; glukózový sirup; kakaový prášek (3,5%); sirup z invertníh ... více informací
Klasický, ale vzrušující. Chutný pečený tvarohový koláč vyrobený z lahodného tvarohu, kysané smetany a vajec.Tmavá směs se otáčí se světle zbarveným tvarohem, aby vytvořily perfektní vzhled zebry. Koláč je předkrájen na 12 porcí. více informací
Pro důkladné vydrhnutí hrnců a pánví bez poškrábání, velká pletená ocelová drátěnka o váze 100 g. Snadno se oplachuje a je velice účinná.
Balení obsahuje 2 ks. více informací
Sušené aktivní droždí pro opětovnou hydrataci vhodné zejména pro přípravu pizza těst.
uchovává si stabilitu po dobu několika měsíců
umožňuje lepší organizaci práce v pizzerii
optimální tažnost a snadná manipulace s těstem
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
Vandemoortele