Složení: Proužky mrkve a v různém poměru: zrnko hrášku, plátky savojského zelí (Brassica oleracea L. var. Sabauda), plátky pórku, proužky celerového kořene (ce ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
Zeleninová směs vhodná k přípravě asijských pokrmů.
Složení: Zelenina v různém poměru 54 % (mrkev 4x4x přirozená délka, pórek 6-8 mm silný, paprika proužky 6-8 mm široké, žluté fazole 20-45 mm, lusk délka 40-100 ... více informací
Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou.
Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Složení: Pšeničná mouka 96%, sůl, kypřící látka (E500), tavící sůl (E450), kurkuma. více informací
Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10 - 12 minut při 200 °C nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65s na 500W
La Lorraine
Složení: VEJCE. cukr. čokoláda (kakaová hmota, cukr kakaový prášek, emulgátor (SOJOVÝ lecitin). přírodní vanilkové aroma) (18%) margarin (rostlinne tuky) (palm ... více informací