Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti. S výraznou máslovou chutí a vůní.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 10-12min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlepšu ... více informací
Klasický croissant s přídavkem másla. S jemnou máslovou chutí a vůní
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 12-16min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, palmový tuk, cukr, VEJCE, slunečnicový olej, máslo (MLÉKO) (1,5%), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), drožd ... více informací
Neocenitelný pomocník pro přípravu lehké domácí šlehačky
Výborná konzistence a dlouhodobá stabilita nášlehu
Vhodná k přípravě dortů, zákusků, dezertů a jiné
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C
Masný výrobek, tepelně opracovaný. Zmrazený výrobek.
Vůně a chuť po čerstvé uzenině, příjemně kořeněná po použité cibulce. Po ohřevu je výrobek na skusu křehký, šťavnatý.
Složení: Vepřové maso 90%, hovězí maso 5%, voda, jedlá sůl, konzervant E250, česnek, směs koření, stabilizátory (E451, E450), cukry, látka zvýrazňující chuť a ... více informací
Červená řepa vlasový řez ve sladkokyselém nálevu se sladidlem, sterilovaná zelenina. Je skvělou přílohou k nejrůznějším masovým pokrmům.
Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 7 dní.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Skladujte od 3C - 30C, po otevření do 5C
Složení: Červená řepa, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá
sůl, koření (anýzové a fenyklové aroma), sladidlo E 954. více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou.
Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Složení: Pšeničná mouka 96%, sůl, kypřící látka (E500), tavící sůl (E450), kurkuma. více informací
Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10 - 12 minut při 200 °C nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65s na 500W
La Lorraine
Složení: VEJCE. cukr. čokoláda (kakaová hmota, cukr kakaový prášek, emulgátor (SOJOVÝ lecitin). přírodní vanilkové aroma) (18%) margarin (rostlinne tuky) (palm ... více informací